Acasă Actualitate Emil Moţ ia atitudine!

Emil Moţ ia atitudine!

561

Pe o presiune a străzii foarte mare, dezvoltată în ultimele zile, legată de două investiţii private din Slatina. Una la Fântâna Speranţei şi alta în faţa Magazinului Oltul, autorizate de adminsitraţia municipală în exerciţiu, primarul ales al Slatinei, Emil Moţ, a organizat o conferinţă de presă. Acolo acesta declara că se dezice de cele doua proiecte şi de cei care le-au aprobat şi avizat: Emil Popa, primar interimar, Cristian Cismaru, administrator public şi Cristian Bircea, viceprimar.

Atitudinea primarului ales vine să limpezească situaţia dată de cele două edificii, dacă nu legale, cel puţin inestetice.
„Construcția de la Fântâna Speranței – am analizat ce s-a întâmplat acolo, am luat toate datele și vreau să vă spun că această construcție nu face parte din viziunea mea pentru Slatina. După ce am analizat tot ce s-a întâmplat, care au fost pașii și cum s-au derulat lucrurile, am ajuns la concluzia că vinovată pentru această construcție este actuala conducere a primăriei Slatina: Emil Popa, Cristian Bircea și Cristian Cismaru. Pe de o parte, vreau să mulțumesc primarului interimar Emil Popa, care a dus greul acest an de zile când Slatina nu avea un primar ales de cetățeni, dar pe de altă parte îmi pare rău că, la finalul mandatului său, a semnat o autorizație de construire ce nu intră în viziunea noastră pentru Slatina. Anunț public că Emil Popa nu va mai avea susținerea noastră în viitor pentru funcția de viceprimar și cer demisia actualului city-manager Cismaru. Domnul Bircea nu face parte din partidul nostru, dar nu va mai face parte nici din echipa mea de viceprimari. M-a deranjat foarte mult că actuala conducere a orașului nici măcar nu m-a anunțat că are de gând să facă așa ceva. După ce voi fi învestit voi lua absolut toate măsurile legale pentru ca această construcție să nu mai existe pe trotuarul pietonal de la Fântâna Speranței”, a spus Emil Moţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.