Acasă Economic ELECTROCARBON – salarii întârziate

ELECTROCARBON – salarii întârziate

806

Era singurul producător de electrozi siderurgici din România. Produsele sale de calitate ajungeau pe toate meridianele lumii. O vreme, după șocul tranziției din anii ’90 părea că se așează pe o piață normală.

Ultimul transfer de acțiuni se dovedește a fi fatal. Noii decidenți o privesc doar ca pe o vacă de muls, ca pe o sursă din care extragi bogăție, iar apoi resturile se aruncă la coș. Obiectul principal de activitate este astăzi o amintire. La orizont, nori negri, pe cale chiar să se piardă identitatea comercială. ELECTROCARBON ar putea deveni un punct de lucru, o subsidiară a companiei majoritară.

Pe fondul acestei stări, salariile angajaților sunt întârziate, iar neplata lor la timp produce drame personale. Oamenii cu nevoi, cu rate la bănci, nu primesc nici măcar un răspuns. În acest timp, niște autorități ale statului, cu… puncte de lucru la Olt, specializate în Informații, dacă tot nu au văzut zeama de varză vândută de Hexi-Pharma spitaleor oltene, pe post de dezinfectanți, poate văd distrugerea ELECTROCARBON! Cu oameni din interior…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.