Acasă Politic Emil Moţ, alături de skateri, de Ziua Tineretului. Skate Show, pe Esplanada...

Emil Moţ, alături de skateri, de Ziua Tineretului. Skate Show, pe Esplanada din Slatina

1132

Luni, 2 mai, de Ziua Tineretului, Partidul Social Democrat, prin deputatul Emil Moţ şi Organizaţia de Tineret a PSD Slatina, a organizat un eveniment la care au participat foarte mulţi tineri pentru care placa de skate sau bicicleta înseamnă un stil de vitaţă. Evenimentul „Slatina Skate Show, care a avut loc pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina, a fost moderat de skater-ul Marius Constantin. Printre invitaţi s-a numărat şi Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt.

Skate-park, la Slatina
În cadrul evenimentului au avut loc reprezentaţii de skate şi ale biker-ilor, dar şi concursuri de skate şi BMX, cu diferite probe. Toţi participanţii au fost câştigători prin simplul fapt că au participat, dar câţiva dintre ei au primit premii şi diplome. Tinerii pasionaţi de placă şi biciclete speră în construirea skate-park-ului, care se află pe agenda candidatului la Primăria Slatinei, Emil Moţ. „Datul cu placa” a devenit un sport iubit de tot mai mulţi tineri slătineni, care nu au un loc al lor, ei folosind Esplanada din centrul Slatinei şi platoul din faţa Casei de Cultură a Tineretului. PSD a venit cu propunerea construirii unui skate-park, vizavi de Stadionul „1 Mai” din municipiul reşedinţă a judeţului Olt. Parcul va fi dotat cu rampe speciale, precum şi un teatru de vară.

„Le-am promis skaterilor și bikerilor slătineni că vom organiza pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, un astfel de concurs. Acești tineri rebeli care știu să îmbine sportul cu distracția au făcut un adevărat spectacol pe Esplanadă. Slatina este deja pe harta internatională a acestui sport, după ce Marius Constantin a devenit campion mondial la freestyle skateboarding. Pentru el, și pentru toți tinerii slătineni, care practică aceste sporturi, m-am implicat în construirea unui skatepark, pe terenul de lângă Podul Olt. Primăria Slatina a alocat, deja, fonduri pentru proiectarea și construirea acestuia”, a declarant deputatul Emil Moț.

1 COMENTARIU

  1. zona parasita de vizavi de stadion va avea o alta fata din acest an si asta nu poate sa decit sa ne bucure pe toti slatinenii -am inteles ca va fi facut nu doar acest skatepark de care se scrie in articol,dar si un parc ”obisnuit”.Pentru mine care am vazut si vad de ani de zile cum zona aia e parasita si lasata sa se degradeze o asa veste nu poate decit sa ma bucure indiferent de cum se cheama cel care va transforma zona asta………

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.