Acasă Actualitate Ziua Veteranilor de Război, o zi care nu e prea interesantă pentru...

Ziua Veteranilor de Război, o zi care nu e prea interesantă pentru cetăţeni şi şefii de instituţii

551

În fiecare an, la 29 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Veteranilor de Război, prin care se aduce recunoştinţă eroilor căzuţi la datorie în timpul războiului.

Şi anul acesta, în faţa Monumentului Eroilor de pe platoul  Casei de Cultură a Tineretului, a avut loc ceremonia specifică. Dar, pe an ce trece, numărul delegaţiilor din partea instituţiilor publice este din ce în ce mai mic. Nici cetăţenii nu arată interes faţă de această zi.

Anul acesta, în afară de instituţiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, Consiliul judeţean şi câteva instituţii deconcentrate, au fost prezente patru partide politice: PSD, PNL, ALDE şi UNPR. Din păcate, cultura unor şefi de instituţii deconcentrate este la pământ. Recunoştinţa adusă eroilor care au vărsat sânge sau şi-au sacrificat viaţa, pentru ca cetăţenii să fie liberi sau şefii de instituţii să aiba un scaun călduţ sub fundul sedentar, nu este de interes general.

Poate, într-o bună zi, vom înţelege importanţa fluturării drapelului, ascultării imnului naţional sau aducerea de recunoştinţă eroilor ţării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.