Acasă Actualitate Digi Energy sparge monopolul Electrica oferind reduceri de 20% la factura!

Digi Energy sparge monopolul Electrica oferind reduceri de 20% la factura!

952

În ultimii ani consumatorii de energie au plătit sume mult mai mari pentru energie decât ar fi trebuit, mărind astfel profitul companiilor de furnizare fără nici un avantaj suplimentar. Începând cu acest an, prin Legea 123/2012 consumatorii pot să plătească mai puțin la factura de energie schimbâdu-și furnizorul vechi cu altul nou, mai ieftin și mai amabil cu clienții. Spre exemplu, compania Digi Energy, parte a grupului RDS-RCS, oferă reduceri de până la 20%, adică aproape 2 facturi pe an gratuite față de actualul furnizor.

Schimbarea furnizorului este simplă fiind nevoie doar de o copie de buletin și semnarea câtorva acte de către client. Totul se întâmplă în maxim 10 minute și după 21 de zile, conform legii, clientul ar trebui să fie trecut la noul furnizor.

Din păcate Electrica prin angajații săi, sperie clienții, spunând că le vor lua contorul de energie sau nu vor mai venii la intervenții sau alte lucruri care sunt de fapt în sarcina Distribuției care rămâne aceeași! Singurul lucru care se schimbă este factura de energie care nu mai vine de la Electrica furnizare ci de la Digi Energy, fiind astfel mult mai ieftină.
Totuși, recomandăm prudență atunci când vine vorba de furnizori noi fără a avea în spate un grup puternic, deoarece aceștia nu au puterea de a oferii reduceri ci doar de a păcăli clientul dând exemplu compania Digi Energy și spunând că așa pot oferii și ei.
Un astfel de furnizor este din Satu-Mare și se numește Grenerg sau Electricnet. Deoarece în zona sa deja ziarele au început să demaște faptul că aceștia au păcălit sute de clienți, s-au mutat în zona Olteniei în județe precum Pitești, Vâlcea, Dolj unde clienții nu sunt deloc informați și sunt de acord cu o taxă de abonament care îi vor face să plătească mai mult la factura de energie decât au plătit la furnizorul CEZ.

Nimeni nu înțelege de ce furnizorul Grenerg lucrează pe ascuns în spatele companiei Electricnet Power&Gas la care administrator este un tânăr de doar 26 de ani pe nume Reizner Szabolsc. De aceea, recomandăm atenție și să nu confundăm un furnizor puternic precum Digi Energy cu unul inființat în 2015 și având administrator o persoană fără nici o experiență în domeniul energie și care a apărut în piața din România prin Electricnet de nicăieri.

Schimbarea furnizorului este posibilă prin Legea 123/2012 și ordinul ANRE 105/2014, iar la această oră peste 20.000 de clienți casnici deja au optat pentru un nou furnizor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.