Acasă Administrație Un liberal pentru Vîlcele! Alin Mihai Birin!

Un liberal pentru Vîlcele! Alin Mihai Birin!

1431

Comuna Vâlcele mai poate fi salvată! Dacă astăzi, aici, poziția de primar e un fel de completare la pensie, iar exercitarea mandatului reprezintă o profesie facultativă, sau menită să susțină interesele celor ce stau la… taifasuri, de mâine încolo, primarul de la Vîlcele poate fi omul care să reprezinte cu adevărat interesele oamenilor din această comună…

O șansă pentru oamenii locului este candidatura tânărului Alin Mihai Birin. Are de partea sa pe cei care gândesc și acționează cinstit, nu e dator nimănui și nu execută ordine venite de la alții. E prea tânăr pentru a se compromite, pentru a nu face din Vîlcele, într-un timp scurt, una din primele localități ale județului. Profilul său, de om instruit prin școli făcute la vremea lor, și nu la academiile comuniste, reprezintă garanția succesului! A lucrului bine făcut, care trebuie să înceapă și să fie așezat firesc, în ordinea normală, și pe aceste meleaguri.
Știe că ai săi consăteni sunt oameni inteligenți, care nu cedează la presiuni și la ispite, capabili să ia destinul localității în mîinile lor și să facă aici, pentru prima dată, ordine!
O scrisoare deschisă, merită să fie citită! Cuvânt cu cuvânt, rând cu rând, de cei care cred și simt românește la Vîlcele!

„Dragii mei consăteni,

Numele meu este Birin Mihai Alin, am 31 de ani, și sunt de profesie jurist. Am lucrat patru ani în instituții care se ocupă cu proiectele europene, și fac politică de cinci ani.
Sunt un tânăr ambițios și doresc să realizez ce trebuie în comuna Vîlcele, fapt pentru care am luat
decizia de a candida, cunoscând majoritatea problemelor cu care se confrunta locuitorii din Vîlcele. Vreau să fac o politică a tinerilor, a seniorilor, a tuturor locuitorilor din comuna Vîlcele!
Pentru mine este o provocare și vreau să-i readuc acasă, lângă părinți, lângă bunici, pe tinerii plecați în străinătate!
Văd și eu, la fel ca dumneavoastră, faptul că în ultimii patru ani autoritățile locale au dat dovadă de lipsă totală de interes pentru proprii cetățeni, de neimplicare în problemele reale ale comunității. Astfel, am hotarat că este momentul să vină o schimbare! Schimbarea în bine! Localitatea noastră este mult rămasă în urmă, din toate punctele de vedere, în comparație cu alte localități. Spre exemplu, în satul Olteni, amplasat în centrul comunei, nu există nici acum, în secolul XXI, apă și canalizare, iar de asfalt nici nu poate fi vorba. Iar asta vi s-a promis în urmă cu patru ani….

Port discuții cu oamenii din localitate, cu tineri și vârstnici, le știu dorințele și le cunosc nemulțumirile, iar necazurile lor, exprimate simplu și sugestiv, mi-au creat dorința de implicare și ambiția de a face ceva pentru comunitatea locală de la Vîlcele, apelând la toată puterea mea pentru realizare unui trai decent.
Primarul, cu sprijinul consilului local, în armonie, și nu așa cum se întâmplă astăzi, trebuie să fie aproape de oameni, să se intereseze de accesarea fondurilor europene, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și a serviciilor de utilități publice. Numai așa se pot crea locuri de muncă!
Un primar trebuie să încurajeze cetățenii cu spirit de inițiativă să se asocieze și să acceseze, la rândul lor, banii puși la dispoziția României de Uniunea Europeană. Echipa de consilieri pe care o propun pentru Consilul Locala Vîlcele este cea mai buna! Sunt oameni de bună-credință, nu doar niște nume trecute pe o listă! Sunt dornici de muncă, sunt oameni care au dovedit calități profesionale și morale incontestabile.

Candidez pentru funcția de primar al comunei Vîlcele din partea Partidului Național Liberal, deoarece este singurul partid care a decis să facă o selecție a candidaților pe baza unor criterii de integritate. Oferta PNL este simplă: oameni integri, profesioniști și cărora să le pese de comunitățile locale.
Sunt omul portrivit la locul portivit și doresc să întorc oamenilor, prin munca mea, soluții în interes public, cu integritate și prin profesionalism. Îi rog pe locuitorii comunei Vîlcele ca pe 5 iunie 2016 să aleagă cu mintea și apoi cu inima, și să nu fie influențați.
Acum, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, le urez locuitorilor comunei Vîlcele multă sănătate și tot binele din lume, un Paște fericit alături de cei dragi, cu multă lumină în suflet!”

CE TREBUIE FĂCUT LA VÎLCELE. EU ȘTIU, ÎMPREUNĂ FACEM!
PAS cu PAS, proiecte pentru comunitate!

 

1)    Apă și canalizare în satul Olteni;
2)    Canalizare în satele Bădia și Bărcănești;
3)    Asfaltarea a 11 km de străzi laterale în satele: Bărcănești, Olteni, Bădia, Dealul Mare și Licești (Raiculești);
4)    Drum de exploatare în extravilan, ce face legătura cu comunele Coteana și Șerbănești;
5)    Iluminat public în cele 2 cimitire;
6)    Sală de sport în satul Bărcănești;
7)    Renovare și modernizare Cămin Cultural;
8)    Cămin de bătrâni lângă blocul din satul Olteni;
9)    Repararea celor trei heleștee pentru adăpatul animalelor;
10)    Finalizarea lucrărilor în Târgul Săptămânal;
11)    Introducerea de gaze naturale în localitate în colaborare cu comuna Schitu-Greci;
12)    Procurarea unei mașini de pompieri;
13)    Procurarea unui buldo-excavator cu lamă;
14)    Dotarea cu cameră video a localității;
15)    Cabinet stomatologic;
16)    Sprijinirea Societăților Agricole în vederea procurării de utilaje performante;
17)    Aducerea de intreprinzători credibili în vederea creării de locuri de muncă;
18)    Reînființare echipă de fotbal;
19)    Reorganizarea primăriei pe criterii de competență;
20)    Decizii transparente în primărie.

ÎMPREUNĂ FACEM PRIMA DATĂ ORDINE! LA NOI, LA VÎLCELE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.