Acasă Politic Cosmin Ciorei îşi depune sâmbătă candidatura. Copilău, pe nicio listă

Cosmin Ciorei îşi depune sâmbătă candidatura. Copilău, pe nicio listă

664

Candidatul UNPR Olt, Cosmin Ciorei a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului, alături de Jenel Copilă şi inginerul Gabriel Năstăsie, care a ajutat la realizarea planurilor-proiect pentru noul cartier.

Ciorei a vorbit despre proiectul „Cartierul Verde”, care se vrea unul de amploare, iar construirea lui, până la darea în folosinţă, va fi de cinci ani. În cartierul-parc vor exista locuinţe de tip ANL, un teatru de vară, o piaţă urbană, un centru multifuncţional, o grădiniţă, loc de joacă, terenuri pentru activităţi sportive şi skateparc.

Candidatul la primăria Slatina, din partea UNPR, a spus că sâmbătă va fi ziua în care îşi va depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean Olt. Acolo va depune listele cu semnăturile, cererea de candidatură a sa, dar şi lista cu echipa de consilieri locali cu care vrea să se prezinte la algereile din 5 iunie a.c.. Prezent la conferinţă, Jenel Copilău, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Olt a precizat că, până acum, nu se află nici pe lista de consilieri locali, dar nici pe lista de consilieri judeţeni.

În curs de actualizare!

Articolul precedentInterviu cu primarul orașului Dragănești-Olt, PANTELIE ROTARU
Articolul următorMarius Bălașa votează cu Emil Moț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here