Acasă Politic PRM Olt, lansare de candidaţi cu spiritul lui Vadim în sală. Cristian...

PRM Olt, lansare de candidaţi cu spiritul lui Vadim în sală. Cristian Bughea, candidat pentru Slatina

983

Partidul România Mare Olt şi-a lansat candidaţii la primăriile din judeţ, joi, 31 martie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Nu au putut fi prezenţi toţi candidaţii, deoarece serviciile nu le permiteau. La eveniment, au fost prezenţi şi generalul Emil Străinu, preşedintele PRM, Adrian Popescu, prim-vicepreşedinte al partidului, şi Claudiu Barbălată, vicepreşedinte PRM. Amfitrionul ceremoniei de lansare a candidaţilor a fost Vasile Popa, preşedintele PRM Olt. Preşedintele partidului, Emil Străinu, şi-a arătat mulţumirea faţă de organizaţia de la Olt şi a apreciat modul bun în care este organizată şi condusă.

În sala de spectacole a Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina au fost prezenţi membri, simpatizanţi, dar şi delegaţii ale organizaţiilor judeţene din Vâlcea, Dolj sau Gorj, conduse de Marius Bătăgan, preşedintele PRM Vâlcea, Ion Dăbuleanu, preşedintele PRM Dolj, Daniel Mutafela, preşedintele PRM Gorj.

Candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina este Cristian Bughea, la Balş – Dominel Boşoteanu, la Corabia – Ştefan Constantin, la Scorniceşti – Marin Andrei, la Drăgăneşti-Olt Iulian Achim. Au mai fost prezentaţi şu candidaţii din comunele Bălteni, Brebeni, Cârlogani, Cilieni, Cungrea, Curtişoara, Iancu Jianu, Gârcov, Giuvărăşti, Gura Padinii, Radomireşti, Sârbii Măgura, Slătioara, Stoeneşti, Studina, Vâlcele, Verguleasa, Vişina,

„Mă bucură în mod deosebit că am ajuns la Slatina, am ajuns aici în Oltenia, un ţinut românesc străvechi pe care îl iubesc foarte mult, mai ales că o parte din cei 35 de ani de armată pe care îi am în spate, i-am făcut pe aici. Pe aceste meleaguri frumoase, străvechi, sunt oameni minunaţi, oameni extraordinari, iar în mediul politic cred că sunt în faţa membrilor Partidului România Mare, care sunt printre cei mai harnici, cei mai cinstiţi şi oameni de bază ai acestui judeţ, chiar dacă suntem mai puţini. Sunt mulțumit de activitatea Organizaţiei judeţene a PRM Olt, mai ales că aveţi un om destoinic în frunte aici. Numai unirea şi capacitatea de a ne înarma să trecem peste greutăţi ne va face pe toţi să înţelegem obiectivele principale ale partidului. Sunteţi puternici, votul dumneavoastră care este un drept fundamental, individual exercitat, pe care nu vi-l ia nimeni, folosiţi-l. Vorbiţi cu cei din jur, pentru că este normal să discuţi situaţia în care se găseşte familia, oraşul, ţara, comuna. Trebuie să facem ceva pentru noi”, a spus preşedintele PRM, generalul Străinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.