Acasă Politic „Mădăline, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”

„Mădăline, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”

2409

O lansare de candidatură inedită. Într-un decor inedit: în faţa Primăriei oraşului Balş, fostă maternitate, unde s-a născut Cătălin Rotea. Lume foarte multă, care l-a susţinut pe Cătălin Rotea, actual director al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt, fost prefect de Olt. Mulţi tineri, primari din judeţ, pensionari şi curioşi, au fost lângă el. Tot lângă el, pentru a-l susţine au fost şi Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, deputatul Virgil Delureanu, Cătălin Matei, preşedintele PSD Balş şi Mariana Gheorghe, preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Balş.

Primar al oraşului natal
Cătălin Rotea şi-a exprimat intenţia de a candida la Primăria Balş, oraşul în caer s-a născut, pentru a da un suflu tânăr localităţii, pentru a-l moderniza, pentru a cheltuii banii publici cu folos şi în interesul cetăţenilor.
„Este un eveniment inedit, deoarece ne aflăm într-o locaţie cu care nu sunteţi obişnuiţi pentru genul acesta de anunţuri şi pentru că faptul că sunt eu astăzi aici părea improbabil acum câteva săptămâni. Mă aflu în onorata poziţie de a fi candidatul PSD la primăria Balş. Este o poziţie onorantă deoarece îmi permite să lucrez în fiecare zi pentru a contribui la dezvoltarea oraşului în care m-am născut, m-am format ca om, formând caractere pe băncile şcolii sau făcând justiţie cu înţelepciune fără reguli dure. Îmi doresc ca acest oraş să aibă o schimbare. Bălşenii au nevoie de un sprijin la primărie, de un administrator, de un prieten. Sunt sigur că în acest moment sunt politicieni de carton care vor să dezbine aceste proiecte, deoarece, ei numai asta ştiu să facă. Viitorul lider al administraţiei locale trebuie să vorbească cu aceeaşi unitate de măsură pentru toţi oamenii, indiferent că stau la bloc sau la casă. Primarul trebuie să ofere şanse egale tuturor oamenilor, indiferent că l-au votat sau nu. După 5 iunie, Balşul nu va mai fi un oraş divizat, va fi un oraş unit, va bate ca o singură inimă, care crede în schimbare şi le cer ajutorul tuturor bălşenilor să vină lângă mine, pentru că numai împreună putem să construim schimbarea, putem să aducem o nouă zi senină în istoria acestui oraş şi să-l scoatem din întunericul care l-a aruncat lipsa de responsabilitate şi competenţă şi delăsarea”, a spus Cătălin Rotea.

Proiectele pentru bălşeni
Candidatul social-democraţilor, pentru Primăria Balş, Cătălin Rotea, a vorbit şi despre principalele proiecte pe care le propune alegătorilor. Rotea doreşte înfiinţarea unui parc industrial şi crearea a 500 de locuri de muncă pentru cetăţenii oraşului de pe Olteţ. Acesta a mai vorbit şi despre o infrastructură modernă, ceea ce înseamnă apă şi canalizare în pentru toate locuinţele oraşului, drumuri asfaltate, locuri de joacă sau suficiente containere de gunoi îngropate. Rotea propune, pentru siguranţa cetăţeanului, construirea unui adăpost pentru câini şi înfiinţarea unui serviciu publice de ecarisaj. În Balş, spune acesta, este nevoie de extinderea sistemul de supraveghere video, îbceperea unui program de reabilitare termică a blocurilor. Iar, la capitolul cultură, Rotea vrea să le redea cetăţenilor cinematograful lor, după ce acesta va modernizat şi reabilitat.

Marius Oprescu, susţinere totală pentru Cătălin Rotea
Marius Oprescu, vicepreşedinte al PSD şi al Consiliului Judeţean Olt, îşi arată susţinerea faţă de Cătălin Rotea. Acesta vede în Rotea schimbarea de care are nevoie Balşul.
 „Scopul nostru principal pentru care ne aflăm aici este că dorim ca gradul de civilizaţie şi condiţiile din Balş să fie la nivel european. Am vorbit cu foarte mulţi bălşeni şi majoritatea sunt foarte dezamăgiţi, nu mai au nicio speranţă în ceea ce priveşte viitorul acestui oraş, pentru că actuala administraţie locală, datorită incompetenţei şi nepăsării, a adus oraşul la gradul de jos al sărăciei. Cred că prin oferta şi parteneriatul pe care vi-l propunem, împreună cu PSD Olt, împreună cu PSD Balş, Cătălin Rotea, care este candidatul PSD pentru Primăria Balş, poate să creeze o echipă puternică, o echipă în stare să salveze oraşul de la faliment. Cred că rolul lui Cătălin Rotea va fi acela de a scoate oraşul din această lipsă de viziune şi de a-l repune pe harta economică a judeţului Olt”, a spus Oprescu.

Acesta avut şi un mesaj direct pentru primarul în funcţie, liberalul Mădălin Teodosescu: „Mădăline, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.