Acasă Actualitate Miracol la Șopârlița. Convertit la liberalism, s-a făcut bine!

Miracol la Șopârlița. Convertit la liberalism, s-a făcut bine!

1319

Arsenie Boca începe să fie gelos. În curând, locul de pelerinaj al românilor va fi comuna Șopârlița, județul Olt. Iar aici nu e vorba de moaștele vreunui sfânt descoperit cu ocazia săpăturilor la lucrările de canalizare efectuate în zonă.

Pur și simplu, imediat ce a trecut la liberalism și a decis să candideze din partea PNL la primăria comunei, cetățeanul Gelu Ștefănică, fost primar la Pîrșcoveni, îmbolnăvit după ce a pierdut alegerile în urmă cu câțiva ani, s-a făcut bine. Nu-l mai doare nimic, e gata de lupta electorală, aleargă prin sat să-și convingă concetățenii să-l voteze, e dispus chiar și la o confruntare directă cu pălăria primarului Cristinel Neagu…
Iată că alegerea unei noi căi politice, pentru unii, e adevărat izvor de sănătate. Cel mai probabil, după ce va câștiga alegerile, dacă se va întâmpla asta, Gelu Ștefănică va merge personal la Casa de Pensii Olt, să returneze banii primiți ilegal pentru o boală de care nu a suferit profund. Altfel, un om cu afecțiuni stă liniștit acasă, își ia pastila, își trage fesul pe urechi și nu se mai gândește să candideze la primărie.
Până atunci, la tipografii de soi din Muntele Atos se fac broșuri cu acatistul Sfântului Gelu. De la Șopârlița…

1 COMENTARIU

  1. Daca dl. Gelu Stefanica, PNL-ist de 10 ani, poate sau nu sa candideze dupa o operatie pe cord deschis cu trei bypass-uri, numai dansul stie !
    Insa, marea intrebare este: Se teme atat de mult dl. Neagu, fost PDL-ist actual PSD-ist , de ce a facut in primaria Soparlita incat sa recurga la atacuri murdare despre starea de sanatate a unui candidat ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here