Acasă Politic Puterea este la tineri. Emil Moț crede în ei şi îi invită...

Puterea este la tineri. Emil Moț crede în ei şi îi invită la dezbateri

561

Tinerii între 16 și 35 de ani, care doresc să se implice în viața comunității și vor să schimbe imaginea orașului lor, contează foarte mult pentru deputatul Colegiului 1, Emil Moţ, care crede în aceştia şi doreşte să schimbe imaginea Slatinei cu ajutorul lor. Astfel, Emil Moț, candidatul PSD la Primăria Slatina şi președinte al PSD Slatina, lansează o nouă dezbatere on-line. ”Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului” se adresează tinerilor care doresc să se implice în viața comunității și vor să schimbe imaginea orașului lor.

„«Slatina F5» este o dezbatere pentru tinerii care merg prin orașul lor și nu se regăsesc. Pentru cei care și-au dorit încă de când erau copii să construiască ceva în Slatina. Este timpul să se implice, să propună un proiect, să prezinte o idee despre ce putem face în Slatina. Vom alege împreună cele mai bune trei proiecte și eu le voi promova în Consiliul Local Slatina. Este timpul să fim Slatina F5, să ne spunem părerea și să dăm un refresh orașului”,  spune Emil Moț.

Dezbaterea „Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului” a fost lansată joi, 24 martie 2016, pe grupul de pe facebook Emil Moț- Continuăm să construim Slatina (https://www.facebook.com/groups/EmilMotPrimarSlatina/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.