Acasă Cultură Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina „CAUTĂ UN ACTOR”

Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina „CAUTĂ UN ACTOR”

575

Sâmbătă, 26 martie 2016  Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, prin Cercul de „TEATRU” coordonat de către prof. Mădălina Balica,  organizează cea de-a IV-a ediţie  a Concursului Regional de Teatru „SE CAUTĂ UN ACTOR!”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.
Concursul se adresează elevilor din clasele I-IV de la instituţiile de învăţământ care doresc să-şi pună în valoare talentul artistic şi creativitatea prin intermediul artei dramatice.
Concursul se va desfăşura pe două Secţiuni: Scenetă şi Monolog şi va reuni pe scena slătineană aproximativ 100 de elevi şi 20 de cadre didactice.
La eveniment şi-au confirmat participarea trupe de teatru şi interpreţi individuali din cinci judeţe de la următoarele unităţi şcolare:

Judeţul OLT
Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina
– Şcoala Gimn. „Eugen Ionescu” Slatina
– Şc. Gimn. „George Poboran” Slatina
– Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina
– Liceul Teoretic „Ion Gh.Roşca”-Osica de Sus
– Şc. Gimn. Mărunţei
– Şc. Gimn. Viespeşti
– Liceul Tehnologic Izvoarele
– Șc. Gen. Alimăneşti

DÂMBOVIŢA- Şc. Gimn. Odobeşti
VÂLCEA- Clubul Copiilor Drăgăşani
ARGEŞ-Centrul Cultural Piteşti
DOLJ- Palatul Copiilor Craiova

Scopul concursului este cultivarea  spiritului competitiv, creativitatea şi simţul artistic în rândul elevilor din instituţiile de învăţământ din judeţul Olt şi din judeţele apropiate, urmărind în acelaşi timp  creşterea interesului pentru lectură, precum şi înţelegerea avantajelor care rezultă din aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.