Acasă Politic Certitudine! Bălașa schimbat!

Certitudine! Bălașa schimbat!

1419

A fost inevitabil, iar lucrurile, deja, sunt întocmai: șandramaua politică pe care Gigel Sorinel Știrbu o construiește la Olt pe edificiul liberal, când nu scârțâie din încheieturi, se prăbușește bucată cu bucată. Oamenii încep să-și dea seama de șubrezenia construcției și se retrag, unul câte unul…

Peste doar două zile, un primar liberal în funcție va veni public să declare că susține candidatul PSD la funcția pe care el o ocupă în prezent în localitatea de domiciliu. Și nu e unul oarecare. Dar, așa ceva eclipsează adevărata stare de lucruri: mulți membrii liberali de la Slatina, oameni care se regăsesc în structuri, încă de pe vremea când Știrbu profesa la Roșieni, și nu numai, văd schimbarea. În opinia lor, Marius Bălașa a devenit arogant, iar această schimbare văzută e însușită direct de cei care, de la o vreme încoace, stau de vorbă cu cel ce se crede primar la Slatina. Stăpânul contractelor de concesiune, cu șofer la scară, altul decât Jean de la SJP, gata să schimbe orașul, chiar dacă, până acum, candidatul arogant, așa cum îl definesc colegii, nu are nicio soluție pentru Slatina.

N.A. Până să ajungă ceea ce și el știe că nu va fi niciodată, Bălașa arată că bunul simț și etica politică sunt ore la care a lipsit. Poate chiar de la școala unde azi ar trebui să predea, dar nu o mai face. La mitingul pescarilor amatori din Olt și din alte patru județe, desfășurat miercuri, 23 martie, în fața Prefecturii Olt, acesta a înhățat un microfon și s-a dat drept apărător al intereselor legitime ale protestatarilor. Chiar dacă e coleg de partid cu Safta de la Verguleasa, cel care administrează genocidul piscicol de pe Olt, de la Drăgășani la Ipotești. Cum ar zice conu’ Iancu: „Curat – murdat, monșer!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.