Acasă Politic Lansare la Scorniceşti! Ion Toma şi Valeriu Steriu îl susţin pe Constantin...

Lansare la Scorniceşti! Ion Toma şi Valeriu Steriu îl susţin pe Constantin Nedelea

936

Sâmbătă 19 martie, a.c. la sediul Organizaţiei Orăşeneşti a Uniunii Naţionale pentru Progresul Româniie, din Scorniceşti, au avut loc: întrunirea Biroului Permanent Judeţean al partidului, lansarea candidatului progresist pentru Primăria Scorniceşti, Constantin Nedelea, precum şi o conferinţă de presă.

Valeriu Steriu, coordonator al acampaniei electorale, care va fi preşedintele UNPR, se simte, în Olt, ca la el acasă. Este judeţul în care vine cu mare drag. Acesta se bucură că, la Olt, este o chipă unită şi consolodată şi este sigur că se vor obţine rezultate foarte bune la alegerile locale din iunie:
„Am venit azi aici în primul rând în calitatea de coordonator al alegerilor locale şi am avut o şedinţă de lucru foarte bună, au participat o mare parte din viitorii candidaţi din judeţ. Este o echipă consolidată, o echipă unită, sunt foarte multe localităţi unde sunt convins că după 5 iunie vom avea primari UNPR. De asemenea, am văzut câţiva dintre candidaţii care vor fi pe lista de CJ, sunt de asemenea convins că şi acolo se va face o treabă foarte bună. Vom avea foarte multe evenimente în perioada următoare la nivel naţional şi în judeţul Olt, voi fi prezent ori de câte ori voi fi solicitat la lansări de candidaţi”, a declarat Valeriu Steriu.

UNPR-ul lui Toma, a doua forţă politică din Olt
Ion Toma are un scop precis: ca UNPR să devină a doua forţă politică în judeţ. Pentru acest lucru, principalul atu al membrilor şi candidaţilor este ambiţia. Fiecare trebuie să-şi dorească să facă din UNPR o forţă importantă.
„Ca obiectiv principal ne-am propus ca UNPR să fie a doua forţă politică în judeţul Olt, iar acolo unde nu dă primar să fie arbitru politic, prin vot, în politica comunităţilor din judeţ. Mi-am propus să avem 80% candidaţi tineri şi femei şi sigur avem să reuşim, pentru că eu chiar cred că femeile vor aduce un plus de echilibru, iar tinerii au datoria să intre în joc pentru că ei trebuie să fie parte a deciziei, pentru că ţara e a lor”, spune Ion Toma.

În curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.