Acasă Actualitate Jandarmii au pus gând rău braconajului şi comerţului ilicit cu peşte

Jandarmii au pus gând rău braconajului şi comerţului ilicit cu peşte

482

În sfârşitul de săptămână 19-20 martie a.c., jandarmii olteni au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi comerţului ilegal de peşte. Astfel, jandarmii au depistat doi bărbaţi, din localitatea Ipoteşti, în timp ce pescuiau pe râul Olt. Aceştia nu deţineau autorizaţie în acest sens. Ambarcaţiunea folosită de cei doi bărbaţi era din cauciuc, iar plasele de pescuit erau confecţionate din material textil şi sintetic, în lungime totală de 390 metri liniari. Jandarmii au intervenit şi pe raza satului Câmpu Mare, din comuna Dobroteasa, în jurul orei 09.30, în târgul săptămânal din localitate, a fost depistat un bărbat de 42 ani din localitatea Drăgăşani, judeţul Vâlcea, care comercializa peşte, fără a deţine documente legale. Oamenii legii au găsit o cantitate de 12 kg peşte de diferite specii.

Pentru faptele depistate, jandarmii au întocmit acte de constatare privind ăncălcarea O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Bunurile au fost ridicate şi predate organelor de urmărire penală.

Articolul precedentTraian Băsescu, la Slatina, după 12 ani! Lansare de candidaţi cu bancuri şi mere aruncate către public
Articolul următorMarea împăcare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here