Acasă Politic Slatina are pe cine alege! Emil Moț – omul faptelor!

Slatina are pe cine alege! Emil Moț – omul faptelor!

1116

Slătinenii nu vor mai plăti taxa pentru apa pluvială 
Deputatul Emil Moț – președintele PSD Slatina și echipa de consilieri locali PSD au decis ca din factura de apă să fie eliminată taxa pentru apa pluvială. Hotărârea a fost luată în urma discuțiilor cu cetățenii nemulțumiți că trebuie să plătească această taxă, deși locuiesc în blocuri care au șarpante și apa este deversată pe spațiul verde.

„În urma vizitelor pe care le-am făcut în cartiere, am sesizat că foarte mulți cetățeni sunt nemulțumiți că în factura de apă este inclusă și o taxă pentru apa pluvială. O situație aparte este în cazul blocurilor care au șarpante și apa este deversată pe spațiul verde și nu în canalele colectoare. Am stat de vorbă cu reprezentanții Companiei de Apă Olt și am analizat această situație. Am găsit o soluție legală prin care taxa pentru apa pluvială să fie scoasă din facturile de apă ale tuturor slătinenilor”, a spus deputatul Emil Moț.
Consilierii locali PSD vor elabora un proiect de hotărâre prin care taxa pentru apa pluvială va fi eliminată din factura de apă. Acesta va fi aprobat în ședința de Consiliu Local de la finalul lunii martie 2016. Demersul e salutat de slătineni, iar această reparație necesară reprezintă o dovadă că în agenda deputatului Emil Moț sunt exact aceleași lucruri care interesează comunitatea locală.

În schimb, pe partea opoziției, în zona liberală, candidatul Marius Bălașa mimează acțiuni utopice: reclamă la Parchet conducerea executivă a municipiului, pe motiv că nu i s-a răspuns în termen legal la o solicitare a sa privind amplasarea unor corturi. Plângere fără obiect. Mai mult, acoperindu-se de ridicol, acesta a încercat să obțină și voturile pescarilor amatori, nemulțumiți de braconajul instituționalizat, uitând că tocmai un coleg de-al său de partid gestionează dezastrul ecologic de pe Olt, de la Drăgășani până la Ipotești.
Altfel, slătinenii, oameni inteligenți, vor cântări și vor alege! Exact ce vor crede de cuviință…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.