Acasă Politic Ion Toma salută prezenţa ministrului Sănătăţii în Senat

Ion Toma salută prezenţa ministrului Sănătăţii în Senat

855

În cadrul şedinţei din Senatul României, aşa cum s-a obişnuit, un ministru vine şi prezintă noile măsuri sau proiecte din cadrul ministerului pe care îl conduce. Astăzi, 15 martie a.c., a venit rântul ministrului Sănătăţii, Achimaş-Cadariu Patriciu, să susţină un discurs în cadrul „Orei Ministrului”. Senatorul Ion Toma a fost mulţumit de informaţiile pe care ministrul le-a oferit senatorilor, astfel a salutat prezenţa sa în Senat şi apoi a schimbat câteva cuvinte cu ministrul.

„În şedinţa de astăzi a Senatului, la «Ora Ministrului», a participat Ministrul Sănătăţii, domnul Achimaş-Cadariu Patriciu. În cadrul sedintei, domnia sa a fost extrem de deschis în a furniza informaţii concrete legate de soluţiile identificate de Minister pentru imbunătăţirea serviciilor medicale furnizate cetăţenilor, precum şi a condiţiilor de muncă şi de salarizare oferite de Stat medicilor noştri. Salut prezenţa domnului Ministru în Plen, şi sunt convins ca în urma acestui dialog constructiv cu Parlamentul, rezultatele pozitive nu vor întârzaia să apară”, a spus senatorul Ion Toma.

Articolul precedentO altfel de promovare a României. Echipa Zig-Zag, în judeţul Olt!
Articolul următorInterviu cu Cristian Bircea, viceprimarul municipiului Slatina, candidatul ALDE pentru funcția de primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here