Acasă Administrație Primarul Eduard Ciocăzanu. Caracal, între trecut și viitor

Primarul Eduard Ciocăzanu. Caracal, între trecut și viitor

1466

10 martie 2016 – sediul Primăriei Municipiului Caracal. Eduard Claudiu Ciocăzanu, primarul în funcție, a organizat o conferință de presă inedită. Ceea ce s-a vrut a fi, inițial, o poziție lămuritoare față de unele manifestări în spațiul public ale viceprimarului urbei, s-a transformat într-un bilanț al activității sale, îmbrăcat, la liber, într-un raport de activitate…

În opinia edilului, întârzierile de la finalizarea investiției – Piața Agroalimentară se datorează constructorului, cât și birocrației unor decidenți care avizează proiecte de interes public. În altă ordine, în mandatul său de primar, Ciocăzanu reține următoarele obiective îndeplinite: închiderea gropii de gunoi, construirea Centrului de Informare Turistică, rezolvarea problemei încălzirii în instituțuții publice, asfaltarea a 34 de străzi – însemnând peste 21 de kilometri, modernizarea sălilor de sport de la obiectivele școlare, și alte repere pe care acesta le-a exemplificat alăturându-le și sursele de finanțare.
Pentru perioada rămasă până la alegerile locale, primarul Ciocăzanu urmărește construcția unui sens giratoriu la piață, asfaltarea terenurilor de sport de la școli, demararea constucției a 55 de apartamente prin ANL pentru tineri, începerea reabilitării termice a blocurilor.

În plan politic, Eduard Ciocăzanu acceptă existența unei crize de comunicare între el și PSD, partid din care a fost exclus, evită orice poziționare contradictorie cu deputatul Dan Ciocan și, mai mult, se vrea a fi un partener constructiv în echipa liberală la care a aderat acum câteva zile.
Altfel, tot potrivit sursei amintite anterior, Consiliul Local din Caracal este un organism care pune mai presus interesul caracalenilor decât pe cel politic…

* Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.