Acasă Actualitate Oamenii au probleme. Bălaşa politizează pescuitul de pe Olt

Oamenii au probleme. Bălaşa politizează pescuitul de pe Olt

887

Liberalii au încercat un joc de imagine, profitând de necazurile pescarilor amatori de pe Olt, care sunt în conflict deschis cu cei care practică pescuitul industrial. Întâlnirea a avut loc în amfiteatrul Colegiului Vocaţional „Nicolae Titulescu”, din Slatina, joi, 10 martie a.c., cu începere de la ora 17.00. În amfiteatrul instituţiei de învăţământ, neaerisit şi care dădea impresia unei încăperi mucegăite, a venit Nini Săpunaru, preşedinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, iar moderatorul a fost Marius Bălaşa. Printre pescari s-a aflat şi Gigel Ştirgu, propunerea liberalilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt. „Vulpoi bătrân” în politică, Nini Săpunaru a făcut pe interesatu’, şi i-a asigurat pe cei prezenţi că nu pleacă până nu vorbeşte cu fiecare în parte. Oamenii cu supărarea au căzut momeală în „plasa” liberalilor de la Slatina. Până acum, Marius Bălaşa sau Gigel Ştirbu nu s-au arătat interesaţi de subiect. E campanie şi trebuie să te pui bine cu toată lumea.

Perscarii au bănuit că prezenţa liberarilor  nu va fi altceva decât o acţiune politică, oricât de mult s-a încercat să se spună de către invitatul Săpunaru, că întâlnirea este una în interesul pescarilor şi că se doreşte rezolvarea problemei.

După o perioadă în care pescarii amatori au adus acuze autorităţile din domeniul piscicol, că apără interesele pescuitului industrial, reprezentantul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi deputatul Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, au răspuns invitaţiei pescarilor de a dezbate problema.

1 COMENTARIU

  1. ,,SAFTA MARCEL” – PLASARUL SEF DE LA IPOTESTI PANA LA DRAGASANI:

    Finul lui Gigel Stirbu are deja doua mandate de consilier local si se viseaza viitor primar al Comunei Verguleasa din partea PNL. Scopul sau primordial este sa acceseze in aceasta vara miloane de euro pt transformarea Raului Olt in Rau Comercial si interzicerea pescuitului sportiv.
    Masinile care vin de la Ministerul Agriculturii si ANPA in curtea firmei sale de la Verguleasa, pleaca cu portbagajele pline cu peste.

    20.12.2013 SPRIJIN ACORDAT PERSOANEI FIZICE AUTORIZATE SAFTA MARCEL PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI AMBARCATIUNII DE PESCUIT 314 GR SAFTA MARCEL Regiune: Dolj Judet: OLT Oras: VERGULEASA Cod Postal: 237530 Strada: BISERICII Numar: 49 Telefon: 0766304881 Email: saf.marcel@gmail.com 21.304,80 lei !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.