Candidatul lui Gigel Știrbu şi al unor membrii PNL, pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, face tot ce este posibil pentru a-şi atinge două ţinte: să-i convingă pe cei din partid că nu el e soluţia la primărie şi să le arate slătinenilor că pe el nu-l interesează problemele oraşului câtuşi de puţin.

A arătat-o ultima oară miercuri, 9 martie, la prânz. Atunci când, cu prilejul unei conferințe de presă, acesta a adus în atenție teme de actualitate, care nu au niciun fel de legătură cu proiectele pe care ar trebui să le promoveze un candidat serios la o funcție locală. Reținem următoarele: dezbatere publică pe teme de școală, familie și administrație, care va avea loc peste câteva zile; O plângere penală la adresa unora din Primăria Slatina; O invitație la o dezbatere publică, la care să participe contracandidatul PSD.

Cele trei obiective declarate miercuri, la o privire sumară, se văd goale de conținut, pentru o agendă a cuiva care se vrea primar la Slatina. Aflat acum în dificila fază de om fără idei, persoană fără soluții specifice obiectivului asumat. Altfel, chiar și titlul de „locotenent al lui Dariu Vâlcov”, e prea mult pentru Bălașa. Un discipol învață, totuși, ceva de la un mentor. În cazul nostru…

N.A. De la conferința de presă a lipsit, însă, antrenorul personal al lui Marius Bălașa: A. Iordache. Cel care e autorul unor revelații extreme. A descoperit, după patru ani, sistemul defect al PSD-ului de la Olt. Din care, până mai ieri se arăta onorat că face parte. Și, totuși, cam dese disparițiile lui Iordache din ultima vreme. Nici la lansarea de acum câteva zile a unor candidați, acesta nu a fost văzut, pe scenă, în sala de la Sindicate…

1 COMENTARIU

  1. Domnul Andrei Iordache, mare amator de pacanele, zaruri si rulete, s-a suparat pe noii sai prieteni galben-albastrii deoarece credea ca o sa fie desemnat candidat la functia de presedinte al CJ Olt. N-a fost sa fie ! Cineva a jucat cu zaruri masluite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.