Deşi, la conferinţa de presă avută loc în dimineaţa zilei de 4 martie a.c., nu a putut spune cine este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Gigel Ştirbu a dezvăluit numele candidatului secret. Chiar el. În persoană.  După masa de prânz, pe care a luat-o la Parc Hotel, deputatul Gigel Ştirbu şi-a luat inima în dinţi şi s-a anunţat drept candidat pentru fotoliul de preşedinte al CJ Olt. Acesta, încă nu a venit cu niciun proiect în faţa auditoriului.

„Vreţi să aflaţi cine va candida? Da, aici, astăzi, vă informez şi vă cer consimţământul dragii mei, să-mi daţi votul dumneavoastră ca eu, copreşedintele Gigel Ştirbu, să candidez la Consiliul Judeţean, să intru în această bătălie. Consider că într-o bătălie, chiar şi politică, comandantul oştirii să fie în faţa oştirii. Comandantul oştirii nu trebuie să stea în birou, să dea ordine. Comandantul trebuie să ia sabia, să iasă la bătălie, alături de combatanţi, alături de colegi, să fie alături de luptătorii săi. De aceea, vă rog, veniţi alături de mine în această bătălie dificilă, dar care va avea un singur câştigător. Acel câştigător nu va fi Gigel Ştirbu, nu va fi Siminica Mirea, nu va fi niciunul din această sală. Vor fi cetăţenii judeţului Olt”, a spus Gigel Ştirbu.

În continuare, vă prezentăm candidaţii lansaţi de PNL pentru primăriile din cele două municipii, oraşe şi comune din Olt:

Marius Bălaşa – Slatina
Eduard Ciocăzanu – Caracal
Ioana Gherghiţa – Corabia
Mădălin Teodosescu – Balş
Ion Costel Moisescu – Scorniceşti
Marian Tudorică – Drâgăneşti-Olt
Sorin Baboi – Potcoava
Dan Stana – Piatra-Olt
Marius Boeru – Bărăşti
Ionuţ Dima – Coteana
Ionel Neagu – Ianca
Paulică munteanu – Iancu Jianu
Gheorghe Perieţeanu – Icoana
Marian Gulie Izbiceni
Jan Militaru – Milcov
Ion Ciocan Osica de Sus
Anatolie Preoteasa – Perieţi
Emil Diaconescu – Poboru
Culai Petcu – Radomireşti
Savu Ungureanu – Slătioara
Marian Vasile – Studina
Mihai Olaru – Valea Mare

În curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.