Acasă Politic Ziua Z, ora fixă, chiar dacă e la jumătate. Co-președinții PNL: Alina...

Ziua Z, ora fixă, chiar dacă e la jumătate. Co-președinții PNL: Alina Gorghiu și Vasile Blaga, la Slatina

994

Ca de fiecare dată, conferințele de presă de la PNL sunt o poveste. Deși va începe la ora 11:30, toată lumea trebuie să intre cu 30 de minute înainte. La fix. La conferința de presă de la sediul PNL de vineri, 4 martie a.c. vor fi prezenți co-președinții PNL: Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Dar și co-președinții locali, Siminica Mirea și Gigel Știrbu.

Cu această ocazie, Gigel Știrbu le va arăta invitaților de la București ultimul tip de bidinea politică. O înmoi bine în găleata cu compromisuri, dai pe un pesedist veritabil și ai scos un liberal… autentic.

Articolul precedentOrganizaţia Femeilor Liberale a premiat excelenţa! În cadrul celei de-a IV–a ediţii a Galei Femeilor Liberale
Articolul următorÎn sfârșit! Oprea a demisionat! Valeriu Steriu, noua imagine a UNPR

1 COMENTARIU

  1. PNL Olt e la revedere în 2016. O singura comuna mare mai aveau si ei in Olt, Osica de Sus dar o sa isi ia gandul,Ciocan Ion e la ultimul mandat, nu il mai vrea nici aparatul primariei. Deja si-au ales alt favorit. Filip Cezar care si el lucreaza in Primarie si candideaza din partea PNL. Adio si Gigel Stirbu. E deja viitor fost parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here