Acasă Politic O provocare marca Ion Toma – VIDEO

O provocare marca Ion Toma – VIDEO

1017

Senatorul Ion Toma a dat startul unei provocări. Mai multe personalităţi sunt rugate să dea curs provocării şi să menţioneze, printr-un clip video, de ce este nevoie de femei în administraţia locală. Această provocare face parte din proiectul senatorului Ion Toma prin care se doreşte ca femeile să aibă un loc de cinste în diverse funcţii ale aparatului administrativ, cum ar fi: consilier local, primar, consilier judeţeam, preşedinte de consiliu judeţean.

„Am considerat întotdeauna că rolul femeilor în administraţia publică locală este extrem de important! Îi provoc să ne spun tuturor care sunt motivele pentru care şi ei consideră că este nevoie de cât mai multe femei în administraţia publică locală!”, a spus preşedintele UNPR Olt, senatorul Ion Toma.

Primul, care a dat curs provocării a fost tenismenul Ilie Năstase, omul pe care UNPR vrea să-l propună la Primăria Bucureştiului. Lista rămâne deschisă. Vă băgaţi?

Am considerat intotdeauna ca rolul femeilor in administratia publica locala este extrem de important! Astazi ii provoc pe senatorul Ilie Nastase si pe Adriana Ionescu de la Romania TV sa ne spuna tuturor care sunt motivele pentru care si ei considera ca este nevoie de cat mai multe femei in administratia publica locala!

Posted by Ion Toma on 1 Martie 2016

Articolul precedentO promisiune rezolvată: cămin cultural la Perieţi!
Articolul următorCum a devenit Gigel Știrbu principalul poluator din județul Olt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here