Acasă Politic La Olt! UNPR, o forţă politică importantă

La Olt! UNPR, o forţă politică importantă

1233
 
2016, s-a anunţat, deja, ca fiind unul greu, un an electoral, în care cei care participă trebuie să arăte că cetăţeanul este mai presus de orice. Este şi cazul echipei formate, la Olt, de senatorul Ion Toma, un lider politic de care mulţi se tem. UNPR Olt îşi propune, pentru alegerile din vara acestui an, să vină cu o echipă unită, puternică şi dornică să schimbe, în bine, modul de a face administraţie locală. Ion Toma se bazează pe o echipă de tineri, de iubitori de loc, pe femei, pe cei care nu au mai făcut politică până acum, pe oamenii care vor o Românie prosperă.
 
Vineri, 26 februarie 2016, la sediul biroului senatorial al preşedintelul UNPR Olt, Ion Toma, a avut loc prezentarea câtorva candidaţi la funcţiile de primari din judeţ. Echipa, pe care a format-o senatorul Toma, este una nouă, tânără şi pregătită să câştige alegerile locale din vara acestui an.
Conferinţa de presă a fost susţinută de preşedintele UNPR Olt, Ion Toma, purtătorul de cuvânt la nivel naţional al UNPR, deputatul Luminiţa Adam, vicepreședintele UNPR Olt, Pavel Belinski şi Jenel Copilău.
 
Sentorul Ion Toma i-a prezentat pe candidaţii la fotoliile de primari, din judeţul Olt, dar nu înainte de a spune câteva cuvinte:
„UNPR a fost mereu un partid interesat de politica comunităților și a cetățenilor și așa vrem să facem și de acum încolo. 80% dintre candidații noștri vor fi tineri și femei și de asemenea, în ceea ce privește portretul candidatului ideal, acesta trebuie sa aibă cazier alb, curaj, să cunoasca problemele comunității și să fie un om serios, pentru că țara are nevoie de astfel de oameni”.
Iată câţiva dintre candidaţii propuşi de Ion Toma şi echipa UNPR Olt:
– Constantin Nedelea – Scorniceşti – Fost primar al localităţii, acesta este propus de Ion Toma, pentru că a reuşit, în cele două mandate de primar, să facă atragă multe investiţii. Regretul lui Nedelea este că, în ultimii patru ani, în Scorniceşti nu s-au mai atras investişii şi localitatea bate pasul pe loc.
– Mircea Vântu – Corabia – Fost locotenent-colonel în Armată, a candidat, acum patru ani, pentru funcţia de senator şi este conilier local la Corabia.
– Adrian Fabian Păun – Piatra-Olt – un tânăr de perspectivă, care a promis că nu va dezamăgi.
– Gheorghe Zăvăleanu – Izbiceni – Cu vastă experienţă în administraţia locală, acesta lucrează în cadrul compartimentului agricol al Primăriei Izbiceni: „Vreau să demonstrez că pot face multe pentru localitatea noastră”.
– Sabin Chiriţă – Găneasa – Consilier local şi medic venerinar (de profesie). Acesta crede într-un viitor frumos al comunei, pentru că vrea să dezvolte proiecte care pot fi implementate foarte uşor, dar care, până acum, nu s-au putut realiza.
– Marius Sârbu – Obârşia – De profesie inginer agronom, tânărul Sârbu vrea să schimbe administraţia locală cu una tânără.
– Marin Aflagea -Cîrlogani – Viceprimar al comunei, care s-a implicat în rezolvarea multor probleme locale şi îşi doreşte să poată şi din funcţia de primar.
– Mariana Ungureanu – Strejeşti – Secretar general al Orgnizaţiai de Tineret UNPR Olt, organizată, ambiţioasă şi hotărâtă, cum se declară, doreşte să devină primar al comunei.
– Laurenţiu Luţă – Perieţi – Fratele fostului primar al comunei, Ion Luţă, care vrea să-l schimbe pe actualul primar, pe motiv că nu a făcut nimic.
– Gheorghe Dumitrașcu – Găvăneşti – fost primar al comunei, vrea să continue ceea ce a începtut în trecut.
Dumitru Dogaru – Iancu Jianu – Fost viceprimar al comunei, a venit în UNPR, pentru că este partidul în care se regăseşte şi susţine omul, spune acesta.
– Constantin Trepăduş – Pârşcoveni – A stat mulţi ani în ţări străine şi vrea să schimbe modul de a face administraţie locală, aplicând ceea ce a învăţat în străinătate.
– Liviu Pricină – Studina – Lucrează în administraţie publică din 1990.
Alioșa Cioc – Voineasa – Doreşte o nouă administraţie locală şi are echipa pregătită pentru acest lucru.
Surpriza de la Slatina
Pentru Primăria Slatina, Ion Toma menţine suspansul şi va spune, în curând, un nume. Senatorul a mai manţionat şi faptul că Emil Albotă se retrage din competiţia electorală.
„Emil Albotă îmi este un prieten adevărat. Este un oltean adevărat, care ţine la Oltenia. Din diferite motive nu vrea să candideze. Dacă asta e opţiunea lui, niciodată nu mă bag. Credeţi că rămânem fără candidat la Slatina?…”, a declarat Ion Toma.
 
Ilie Năstase, posibil candidat al UNPR pentru primăria Capitalei
În cadrul conferinţei, Secretarul general adjunct al UNPR, Ion Toma a spus că UNPR şi PSD vor rezultate mai bune dacă nu vor avea candidaţi comuni şi că opţiunea sa pentru Primăria Capitalei este ca UNPR să aibă candidat propriu, iar tenismenul Ilie Năstase ar fi o opţiune:
„Părerea mea o ştiţi şi cred că convine şi PSD-ului. Cred că împreună am obţine mai puţin decât dacă am merge singuri. Am optat întotdeauna pentru a merge singuri în alegeri, cum optez şi pentru Bucureşti să avem candidatul nostru. Iar unul dintre candidaţi, avem câţiva candidaţi extraordinari la sectoare, foarte buni, tineri, până în 40 de ani, oameni de nota 10, cum încercăm şi după mine cred că Ilie Năstase, faţă de ce s-a lansat până acum, va fi una dintre variantele câştigătoare ale UNPR-ului şi ale Bucureştiului”.
 
UNPR Olt vrea şefia Consiliului Judeţean. Luminiţa Adam, omul potrivit
Preşedintele UNPR Olt a mai spus, în conferinţa de presă, că partidul pe care îl conduce la Olt, doreşte să promoveze tinerii şi femeile. Iar la Consiliul Judeţean Olt este propusă Luminiţa Adam:
„Fără discuţie, omul care va intra în competiţia pentru şefia CJ va fi Luminiţa Adam. Şi o să vedeţi şi alte mari surprize”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.