Acasă Politic Un deputat se implică! Elevii Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina, sprijiniţi de...

Un deputat se implică! Elevii Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina, sprijiniţi de Emil Moţ!

639

Deputatul Colegiului 1, Emil Moț, președintele PSD Slatina a ajutat elevii talentaţi ai Palatului Copiilor „Adrian Băran”, din Slatina, la achiziționarea de materiale de cea mai bună calitate, pentru realizarea unor lucrări.

„Nu am putut să nu mă implic atunci când am auzit că aceste mici talente care realizează cu mânuțele lor adevărate opere de artă, au nevoie de materiale. Știu că fondurile sunt puține și de aceea am decis că pot să ofer o mână de ajutor și să le fac o bucurie. I-am văzut cum lucrează, le admir talentul și pasiunea pe care o au atunci când sunt în atelier și le promit că voi fi mereu alături de ei, la toate acțiunile pe care le vor desfășura”, a spus Emil Moț,

Lucrările micilor talentaţi vor fi expuse în cadrul expoziției „Cât mai multe primăveri!”, care va avea loc luni, 29 februarie 2016, ora 17.00, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Vor fi expuse lucrări realizate în cadrul a șapte cercuri ale Palatului Copiilor: Atelierul Fanteziei, Pictură pe sticlă, Creație Confecții, Pictură/Desen, Floricultură, Arheologie și Navomodele. Lucrările expuse în foaier vor fi dăruite, doamnelor şi domnişoarelor, pe 7 martie, la finalul unui spectacol dedicate Zilei de 8 Martie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, de către Emil Moț și micuții artiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.