Acasă Actualitate Poliția în acțiune. Prejudiciu de 122,47 lei, recuperat!

Poliția în acțiune. Prejudiciu de 122,47 lei, recuperat!

265
Pentru că marile prejudicii de sute de mii de lei sunt greu de numărat, polițiștii olteni au reușit să numere banii recuperați în urma unor infracțiuni.
În continuare, vă invităm să savurați buletinul de presă remis de IPJ Olt:
 
„Polițiștii au prins în flagrant un bărbat care sustrăgea bunuri din poșeta unei femei.
Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi prevenire a furturilor din buzunare, au prins în flagrant un bărbat, de 47 ani, din municipiul Slatina, care sustrăgea, din poşeta unei femei, în vârstă de 75 ani, un portofel, ce conţinea suma de 18 lei şi carduri bancare şi de sănătate. Prejudiciul a fost recuperat.
Bărbatul a fost reținut, iar în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o durata de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Polițiștii cercetează mai multe persoane care au sustras bunuri dintr-un supermarket, din Slatina
La data de 17.02.2016, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, de către şeful pazei unui supermarket, din municipiul Slatina, despre faptul că, o persoană necunoscută a sustras mai multe bunuri din magazin.
În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată o tânără, de 23 ani, din comuna Ipoteşti, care a sutras bunuri alimentare şi de cosmetică, în valoare de 44,47 lei, din incinta magazinului.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor magazinului.
         În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
La aceeași dată, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au depistat, la ieşirea dintr-un supermarket, o femeie, de 35 ani, din comuna Obârșia, și un bărbat, de 56 ani, din municipiul Slatina, care sustrăseseră, din incinta magazinului, produse cosmetice și IT, în valoare de 60 lei.
         Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor magazinului.
         În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Polițiștii au depistat două persoane care conduceau autoturismele după ce consumaseră alcool        
         Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier, pe raza municipiului, au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism, înmatriculat în Germania, având plăcuţele cu numerele de înmatriculare atipice.
         În urma verificării autoturismului în baza de date, a rezultat faptul că acesta figurează radiat, la data de 09.07.2014.
   În cauză, s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Noaptea precedentă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, în timp ce efectuau serviciul de îndrumare şi control al traficului rutier, au depistat, pe raza municipiului, un bărbat, de 40 ani, din municipiul Caracal, care conducea autoturismul, având o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeași noapte, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, în timp ce efectuau serviciul de îndrumare şi control al traficului rutier, pe o stradă, din Slatina, au depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, care conducea autoturismul, având o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         În ambele cazuri, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.