Acasă Politic Opoziţia. Faza pe petiţii

Opoziţia. Faza pe petiţii

313

În sediul de lângă Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”, acel sediu de campanie, Marius Bălaşa, Andrei Iordache şi Victor Iacobescu, îşi strigă supărările din suflet. Supărări pe alţi politicieni, supărări pe firmele contractate de primărie, supărări pe mai marii judeţului. Conferinţa a avut loc joi, 11 februarie a.c., într-un cadru destul de strâmt.

Marius Bălaşa le propune cetăţenilor Slatinei altă petiţie. După ce a iniţiat o petiţie pe un site dedicat, acum revine cu o altă petiţie: una prin care cere rezilierea contractelor pe care Primăria Slatina le are cu Rupiah, firma care administrază spaţiile verzi şi Ecumenic Funerar, firma care administrează cimitirul. Acesta speră ca şi de data aceasta slătinenii să semneze petiţia.

Andrei Iordache este foc şi pară pe oamenii care i-au asigurat un fotoliu cald în fruntea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta a povestit episoade tenebroase despre misteriosul birou al preşedintelui Consiliului Judeţean, Paul Stănescu. Despre vizitele lui Renică Diaconescu şi modul în care se prezintă prefectul judeţului, Silviu Neacşu, în biroul preşedintelui CJ, Andrei Iordache a spus că sunt altfel decât ni le putem imagina.

Victor Iacobescu, profesor de limba şi literatura română, la Liceul „Radu Greceanu” din Slatina, a declarat că nu a făcut niciodată politică cu elevii săi. Iacobescu nu a făcut politică nici când a fost inspector şcolar…

Toţi trei sunt locotenenţii lui Darius Vâlcov. Au fost lângă el în perioadele în care cei trei erau aşezaţi pe scaunele funcţiilor pe care le-au ocupat politic.

Bălaşa a fost susţinut să ajungă inspector şcolat general, Iordache, ajutat să ajungă manager la spital, iar Iacobescu a fost susţinut să ajungă inspector şcolar.

De ce nu i-au reproşat atunci când erau lângă el de aceste contracte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.