Acasă Administrație Consilier local PSD, candidat liberal la primărie

Consilier local PSD, candidat liberal la primărie

870

 

E aproape oficial, însă nimeni nu recunoaște ce e scris negru pe alb. În comuna Șerbănești, liberalii aflați într-o căutare de contracandidat puternic pentru Titi Peligrad, primarul în funcție al comunei, calcă în picioare criteriile de integritate morală. Și apelează la resursele de cadre ale PSD-ului.

Marian Neaga, un antreprenor local de pe piața confecțiilor, este preferatul lui Gigel Sorinel Știrbu în competiția pentru Primăria Șerbănești. Indiferent cât de bine va fi susținut, Neaga poate atinge, cu succes, doar pragul electoral, și astfel să intre în viitorul Consiliu Local Șerbănești. Asta dacă va mai avea curaj să se vadă cu echipa puternică a PSD-ului de la Șerbănești. Cea care l-a acceptat și i-a trecut cu vederea unele derapaje de la normele etice de conviețuire, atunci când în Șerbănești au avut loc inundații, în anii din urmă.

Sub Peligrad, Șerbăneștiul are în prezent de toate, în ceea ce înseamnă infrastructură, cu mult peste așezări urbane cu pretenții…

16 COMENTARII

 1. Nu va fi votat nici de angajații lui!!!!! plătiți cu 600 Ron lunar!!!Acum se explică de ce se opunea Neaga ,proiectelor Primăriei Șerbănești!!!! Constant dansul și fiul sau ,Neaga Catalin,au fost în contradictoriu cu Consilierii PSD,sabotând proiectele PSD.Poate așteaptă voturile cetățenilor inundați în nenumărate rânduri,din cauza tuburilor de scurgere foarte strâmte amplasate la Stația Peco (proprietate personală).Un caracter defectuos dovedit.

 2. Acesta articol este platit de D-l Titi asa ca nu are nici o valoare. Oricum domnul primar are impresia ca primaria si comuna aceasta ii apartine si vroia sa o lase mostenire ficei sale. Acum are concurenta si e foarte deranjat. In comuna Serbanesti sunt doar doi oameni care au creat peste o suta de locuri de munca. Va las pe voi sa ii ghiciti. Asa ca: fapte nu vorbe domnule primar!

 3. Cristi vorbesti numai prostii! D-l Neaga la intalnirile cu cetatenii a demonstrat ca tuburile sunt construite legal (a dovedit cu acte) si cu toate acestea a acceptat pentru binele comunitatii sa fie modificate. Drept dovada exista votul in consiliu pentru acest lucru. Asa ca nu a sabotat nimic. Salariile de 600 lei nu cred ca mai exista in Serbanesti, minim este 1050 lei legal. In concluzie aceasta concurenta nu aduce decat bine cetatenilor iar eu votez cu Neaga.

 4. In peste 25 de ani Titi Peligrad nu a avut niciodata un competitor real. Ce face cand apare cineva cu care poate intra intr-un dialog pe proiecte si solutii concrete pentru localitatea Serbanesti? Comandă un articol cu mizerii. E in fapt cea mai clara dovadă de lasitate. Cei care doriti sa va convingeti si care judecati cu mintea proprie cred ca cel mai bine ar fi sa ii provocati pe ambii candidati in dezbateri directe. Sa ii intrebati direct cum sta treaba cu tuburile. Dar cu digul construit acum cativa ani? Desigur ca nu e confortabil sa ai in Consiliul local oameni care au idei, care te critica. A fi consilier PSD nu inseamna a fi soldat disciplinat in slujba primarului in functie. Pe scurt – primarul trebuie sa fie in slujba cetatenilor. Ganditi, informati-va, intrebati-i, cereti-le solutii si apoi veti siti ce sa votati. Si poate de data asta nu va mai multumiti cu remorca de nisip aruncata in gropile de pe ulite in an electoral.

 5. Actele prezentate sunt in regula ,proiectul este bun dar Neaga nu a respectat acel proiect al construcției.Somația de demolare a tuburilor de la Prefectură și ISU Olt, NU o prezintă?!? Pentru ca a fost SOMAT!Care întâlnire cu cetățenii? Doresc o dată ,o locație și 3 nume de cetățeni afectati,care se presupune ca au participat la ,,întâlnire,,!Din 2005 suntem inundați frecvent și nu-mi amintesc sa-l fi vazut la inundații ,,în mijlocul cetățenilor,. Ce imi amintesc este faptul ca nu a fost de găsit și se ascundea pe la Slatina ,fapt ce se poate confirma și de persoane din anturajul dansului.Sunteți mulți care știți adevărul dar dezinformați pentru un loc călduț și o,,atenție,,

 6. Domnul Peligrad comanda articole in ziarul local, probabil simte cum i se zgaltaie tronul pe care il ocupa de prea mult timp. In tonul atacurilor la persoana, ce dezvaluie o lipsa a ideilor adevarate, incearca sa-si faca imagine atacand un om cinstit care si-a dovedit de atatea ori aportul deosebit adus micii noastre localitati. Domnul Peligrad mai bine s-ar uita in propria ograda, la retrocedarile dubioase de terenuri si in loc sa viseze la primarie mai bine ar face niste exercitii de strans bine sapunu in mana, sa nu care cumva sa-i scape, caci vedem cu totii, DNA-ul se misca bine. Privim cu groaza cum copiii ne pleaca din lipsa de oportunitati si locuri de munca si unii indraznesc sa denigreze un adevarat stalp al comunitatii, care de bine de rau a reusit sa ofere oamenilor locuri de munca, asa cum a putut, reusind sa redea un pic de viata si de speranta locuitorilor si copiilor acestei comune. Va intreb, ce a facut concret dl Peligrad pentru comuna noastra in ultimii 25 de ani? Nu pentru dansul si clica sa interlopa, ci pentru noi, cetatenii care l-am votat?

 7. In anii ce s-au scurs de la revolutie, in timp ce vedeam cum se alege praful de comuna noastra sub conducerea dlui Peligrad, am vazut cum domnul Neaga si-a gospodarit cu cinste ograda, devenind unul dintre fruntasii comunei noastre. Acum, in cine sa avem mai multa incredere? Pe langa afaceri, cine-si mai aduce aminte, dl Neaga ne-a fost multora dintre noi invatator, indrumator; a ajutat cum a putut, un sfat in moment de cumpana, un imprumut cand era mai mare nevoie. Dl. Neaga, va pot improsca cu noroi cat doresc dansii, din partea mea si a oamenilor cu capul pe umeri, nu aveti nevoie nici de campanie electorala, conduita dvs din viata de zi cu zi si seriozitatea va recomanda sa ne gospodarati comuna, aveti votul meu!

 8. Apă curentă,gaze,străzi asfaltate,dispensar renovat,școală,grădiniță,cămin cultural,dig ,urmează iluminat public în sistem LED,Stadion, echipa de fotbal,Bază sportivă.Toate aceste realizări nu mai conteaza,voi aveați nevoie doar de un sfat bun,de un 50 de lei împrumut!!! :))))

 9. Digul sigur e facut de primar .. Cand Neaga si cetatenii de pe soseaua mare il strangeau cu usa pe prefect sa faca dig, primaru dadea ture cu masina disperat. Mult puteti minti!

 10. Mi se pare mie sau acest articol care era menit sa il ridice pe Titi al nostru mai mult il pune la zid. Cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Cred ca daca vom avea alt primar vom descoperi multe nereguli acolo la primarie. E de apreciat ca cineva are curaj sa ceara mai mult pentru cetateni. In sfarsit exista o concurenta reala pentru domnul primar si asta nu inteleg de ce il deranjeaza.

 11. Domnule primar ca sa nu mai avem inundatii trebuie sa remediem problema pe soare in cursul anului. Nu ne ajuta cu nimic faptul ca veniti acolo si va uitati cum ne sunt distruse casele sau ne dati ajutoare o paine si o sticla de ulei. Lasati cazurile isolate si ganditi-va la binele comunitatii.

 12. Tot trâmbițați cu ,,corupția din Primărie,, ! Încă nu realizați :daca ereau atâtea nereguli ,pe cât pretindeți ,angajații Primăriei Șerbănești ereau de mult săltați de DNA.Domnul Peligrad s-a dedicat binelui comunității si tot sunteti nemultumiti.Domnul Neaga ,nu cred ca va fi găsit o zi pe săptămână in cadrul Primăriei Serbanesti !Nu va lăsa afacerile personale ,profitabile,în favoarea administrării localitatii.Uitați cum în trecut când dansul erea invatator,copii stăteau singuri în clasă sau făceau ore cu femeia de serviciu ,Domnul Neaga fiind plecat după ,,marfă,,pentru magazinele personale! EXEMPLU DE MORALITATE.Asta va fi soarta Comunei Șerbănești cu Neaga primar: Dumnealui plecat să vândă ,,marfa,, de la croitorie și comuna lasata de izbeliste. PS: În unele postari simt ,,intepaturi ,, de protestatara din Piața Univarsitatii :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here