Acasă Politic Dumitru Niculescu ia atitudine!

Dumitru Niculescu ia atitudine!

728
 
Deputatul Colegiului 5, Dumitru Niculescu, se sesizează după ce, recent, în ultimul număr al Ziarului de Olt a apărut un reportaj privind demersul făcut de către un grup de pescari amatori de pe Olt, care arătau ministrului Agriculturii de la acea vreme, Daniel Constantin, jaful instituţionalizat prin care, sub oblăduirea instituţiilor subordonate demnitarului din ministerul de resort amintit mai sus, are loc exploatarea haotică a peştelui de pe râul Olt. Lucru care reprezintă un atentat la fauna ţării.
Pescarii au întocmit şi o petiţie prin care adunaseră sute de semnături. Instituţia despre care se plâng este Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA), cea care tolerează genocidul piscicol.
Așadar, Dumitru Niculescu vrea să facă o interpelare prin care doreşte să tragă un semnal de alarmă, dar să şi afle un punct de vedere oficial al Ministerului Agriculturii, un punct de vedere realizat cu responsabilitate de către decidenții de acolo, nu așa cum a fost cel prin care s-a răspuns pescarilor de la Olt, cărora le-a scris lupul din poveste despre regimul vegetarian, intersectat cu carnea dulce de oaie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.