Acasă Politic Bombă la PNL! Un nou candidat la Slatina?

Bombă la PNL! Un nou candidat la Slatina?

740

 

Mâine, 28 ianuarie 2016, la ora 13.00 (oră cu ghinion) liberalii pregătesc la Slatina o mare conferință de presă. Temele ce vor fi discutate sunt păzite mai ceva ca un secret de stat. Nimeni nu vrea să spună nimic. Chiar și cele mai confidențiale surse pe care Ziarul de Olt le are în PNL, nu știu, sau nu vor să spună ce va fi pe ordinea de zi și care e anunțul important…

În aceste condiții, e posibil ca mâine să aibă loc anunțul privind schimbarea candidatului de la Slatina. Asta pe fondul acumulării u nor tensiuni nemaiîntâlnite în partid. Marius Bălașa nu trece sticla și nu reușește să convingă că el ar fi omul capabil să învingă PSD în capitala municipiului reședință de județ. Dacă mai punem la socoteală și libertatea de acțiune a lui Andrei Iordache, un liberal la bază, liber de contract… mâine, la Slatina, se poate repeta scena din 2004, atunci când Băsescu a plâns pe umărul lui Stolojan. Într-un fel, personajele se aseamănă: Bălașa are ceva din seriozitatea lui Stolojan, pe când, între Iordache și Băsescu pot fi găsite, cu ușurință, mai multe asemănări. Pregătiți-vă batistele!

1 COMENTARIU

  1. Ce tot il umflati pe acest andrei iordache. Nu a fost in stare la spitalul Judetean sa faca ceva,dupa ce la cum stim cu totii la spitalul Scornicesti a rupt bugetele in doua si crede ca il pune cineva primar ? Sa fim seriosi, este o gogoasa umflata de presa. Iar PNL-ist nu a fost niciodata, doar un traseist politic cu mustata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.