Acasă Administrație Fiţi slătineni cu acte în regulă! Biroului de Stare Civilă al Primăriei,...

Fiţi slătineni cu acte în regulă! Biroului de Stare Civilă al Primăriei, în casă nouă!

389
 
Până în prezent, activitatea Biroului de Stare Civilă al Primăriei Municipiului Slatina funcţiona în aceeaşi clădire cu municipalitatea.
De luni, 18 ianuarie a.c., Biroul de Stare Civilă funcţionează la parterul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat, aflat pe Strada Unirii, vis-a-vis de Şcoala Generală „Eugen Ionescu” din Slatina. Aşadar, pentru eliberarea actelor de stare civilă (pentru naştere, căsătorie, decese) sau depunerea altor tipuri de acte, cetăţenii se pot deplasa la noul sediu. Programul de funcţionare al instituţiei rămâne neschimbat: luni-joi: 08.00-16.45; vineri: 08.00-14.00; sâmbăta şi duminica: 09.00-12.00.
S.P.C.L.E.P. Slatina, apel către cetăţeni!
Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) – îi invită pe cetăţenii slătineni, care nu deţin acte de identitate, sunt titulari ai actelor de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează sa le expire, până la sfârşitul anului şi tinerilor care au împlinit vârsta de 14 ani şi nu sunt în posesia unui astfel de document, să se prezinte la sediul S.P.C.L.E.P. Slatina – Compartimentul Evidenţa Persoanelor din strada Centura Basarabilor nr. 8, Judeţul Olt, pentru a fi puşi în legalitate pe linie de evidenţa a persoanelor. Această invitaţie se adresează şi cetăţenilor români, care se află în străinătate şi vin în ţară din diverse motive…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.