Acasă Politic Zâmbind de lângă apa murdară într-un pliant, Marius Bălaşa vrea primar!

Zâmbind de lângă apa murdară într-un pliant, Marius Bălaşa vrea primar!

726
Joi, 21 ianuarie, la sediul PNL din Slatina, Marius Bălaşa, candidatul validat pentru Primăria Slatina, a susţinut o conferinţă de presă despre una, despre alta. Acesta a spus în conferinţă că luni, 18 ianuarie a.c., a fost validată candidatura sa de Biroul Permanent al PNL. Marius Bălaşa a demarat o petiţie privind diminuarea facturii pentru serviciile publice de alimentare canalizare şi apă şi a prezentat şi un pliant unde portretele sale falnchează o chiuvetă cu apă murdară. Penelistul a mai vorbit şi despre proiectul „Suntem slătineni, vem drepturi!”, prin care, alături de o echipă, se pune la dispoziţia slătinenilor, pentru a el găsi soluţii la problemele pe care le au: probleme legate de administraţie publică locală, legate de sănătate, legate de învăţământ. De Ziua Unirii Mici, pe 24 ianuarie, la ora 11:00, acesta va inaugura controversatul sediu de peste drum de Prefectura Olt cu cozonac, ca pe vremea Mitzurei Arghezi. Cotractul privind chiria sediului este făcut pe numele Partidului Naţional Liberal şi este plătită din cotizaţiile membrilor şi donaţii. Preţul chiriei este în jur de 800 euro pe lună.
 
Început firav
Marea realizare a lui Marius Bălaşa este o campanie împotriva Consiliului Local, care este acuzat că a mărit preţul apei. Deşi a fost prezent la şedinţa în care s-a votat proiectul de hotărâre prin care se măreşte preţul apei, propunerea şi validatul lui Gigel Ştirbu nu a făcut deloc gargară. Considerând că e mai bine să te arăţi viteaz după război. Ca să nu o mai învârtim, începutul lui Bălaşa este unul firav.
„Am demarat o petiţie privind diminuarea facturii pentru serviciile publice pentru canalizare şi apă. A scos şi un pliant, pe care l-am distribuit în Slatina, în care am prezentat situaţia actuală, cel puţin din punctul de vedere al preţului, am propus nişte măsuri şi le-am propus slătinenilor să semnăm o petiţie. Şi poate astfel, din poziţie în care ne aflăm atât eu, cât şi cetăţenii să putem atrage atenţia şi să putem pune puţină presiune pe decidenţii acestei majorări şi să găsim soluţii, astfel încât, factura pentru aceste servicii să fie suportabilă pentru cetăţeni”, a spus Marius Bălaşa în conferinţa de presă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.