Acasă Politic BREAKING NEWS. Șoc! Demisii în lanț la Mișcarea Populară Olt…

BREAKING NEWS. Șoc! Demisii în lanț la Mișcarea Populară Olt…

344

 

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, Marian Vasile, preşedintele Mişcării Populare Olt îşi anunţa demisia din fruntea partidului, joi, 21 ianuarie 2016, în cadrul unei conferinţe de presă, şi profesorul Victor Iacobescu – candidat MP la Primăria Slatina, a decis să iasă din rândurile popularilor, în timp ce tânăra Elena Ene renunţă şi ea la funcţiile deţinute: preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Mişcării Populare Olt şi vicepreşedinte în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Organizatiei de Tineret al MP, alături de Ionuţ Comănescu, vicepreşedinte al Organizaţiei Slatina a MP.

Victor Iacobescu merge mai departe

În urma unei analize pe care Victor Iacobescu a făcut-o, acesta consideră că se doreşte, de noua conducere a partidului, „in absentia”, să se facă politică la Olt, va duce la un eşec. În urmă cu aproape un an, Victor Iacobescu a intrat în lupta pentru fotoliul de primar al reşedinţei de judeţ şi consideră că doar în echipă se puteau realiza proiectele şi se putea câştiga Primăria municipiului Slatina. Decizia candidatului MP a şocat. Acesta nu va renunţa să candideze, iar până va fi susţinut de un partid, acesta va fi candidat independent.

„Astăzi, pentru mine, se încheie o etapă. O etapă în care am crezut în urmă cu 2 ani. M-am implicat în două campanii electorale, alături de echipa de la Olt, cu rezultate cât de cât bune. În urma ultimelor evenimente, în urma demisiei domnului preşedinte Marian Vasile, am aşteptat să văd ce se doreşte la Olt, la Slatina, de noua conducere. Nu am fost contactat să particip la acea conferinţă de presă (n.red. a lui Marin Bobeş), să stabilim  care sunt obiectivele pentru acest an, pentru a câştiga Primăria Slatina şi, ulterior, pentru alegerile parlamentare. Astfel, am înţeles că prezenţa mea nu mai este dorită în acest partid. Am luat decizia, ca începând de astăzi, să nu mai fac parte din Mişcarea Populară Slatina şi Mişcarea Populară Olt. Nu este o decizie pe care am luat-o cu uşurinţă”, a spus Victor Iacobescu.

 

1 COMENTARIU

  1. Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Avem o echipa performanta si un program special conceput care te ajuta sa reusesti,performante financiare deosebite,cu acest program unic.Asteptam numai persoane foarte serioase sa ceara detalii ,la adresa de email mariannicolae96@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here