Acasă Politic Florin Iordache, singur acasă. Declarații trăsnite…

Florin Iordache, singur acasă. Declarații trăsnite…

349
 
 
Imediat după ce Curtea Constituțională a declarat în afara Constituției României, legea pensiilor speciale pentru aleșii locali, hulită de întreaga societate civilă, PSD reacționează prin deputatul Florin Iordache de la Olt.
 
Probabil, rămas singur acasă, precum puștiul din filmul pe care ProTV îl repetă de Crăciun, de zece ani încoace, fostul viceprimar al Caracalului o ține întinsă. Astfel, în conținutul unor declarații făcute de acesta prin presa centrală, Iordache spune că așteaptă motivarea Curții pentru a vedea ce articole sunt vizate de neconstituționalitate și unde trebuie să intervină legiuitorul. Pentru ca domnii primari și domnii președinți de consilii județene să primească niște pensii speciale.
Din păcate, Iordache nu înțelege că vocea străzii, opinia publică, taxează deja, dur, această inițiativă privind aceste privilegii descriminatorii, iar electoral PSD nu câștigă decât motivația unor primari de a alerga cu spor în ziua votului. Și, uite așa, a nu știu câta oară, specialistul în probleme murdare din PSD este Florin Iordache, deputat de Piatra-Olt, un ales care s-a rupt de mult de realitate, acea linie care separă ce vor oamenii și ce doresc politicienii.
 
S-ar putea ca la viitoarele alegeri, chiar PSD să înțeleagă că Florin Iordache încurcă lista. Uneori, și prea multă obediență față de linia politică strică…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.