Acasă Politic Validarea lui Bălașa. Începutul sfârșitului pentru Știrbu

Validarea lui Bălașa. Începutul sfârșitului pentru Știrbu

329

 

Domnișoara Ana de la partid a trimis la toată presa olteană un mail cu o informație de presă, potrivit căreia luni, 18 ianuarie, profesorul Marius Bălașa, a fost validat de către Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal, printre alții, candidat la Primăria Slatina.

Într-un fel, Gigel Știrbu își vede visul cu ochii, mai ceva decât ceea ce vede nașul finei la botez. În aceste condiții, bărbatul politic, Gigel Știrbu (dacă există), trebuie să meargă până la capăt și să-și condiționeze parcursul politic în anul 2016 de cel al lui Marius Bălașa. Adică, dacă acesta pierde Primăria Slatina, în toamnă, la alegerile parlamentare, Gigel Știrbu, cel care îl susține, cam pe cont propriu și pe persoană fizică, pe Marius Bălașa, să renunțe la ceea ce înseamnă un loc eligibil în Parlamentul României! Iar cum în prezent Bălașa nu reușește să convingă, e destul de probabil ca la sfârșitul anului 2016 să consemnăm sfârșitul politic al lui Gigel Știrbu…

1 COMENTARIU

  1. Nu va grabiti sa trageti concluzii domnule ziarist! Din pacate, in politica, totul se uita ,iar declaratiile facute la un moment sunt doar de conjuctura…Demisii, asumari, au fost atatea, insa doar verbale si facute si la case mai mari asa ca …nu m-ar mira sa-l vedem din nou cap de lista la parlamentare…Ce este mai interesant din toata povestea asta, nu este ascensiunea sau decaderea lui Stirbu ci incapacitatea lui Balasa …PNL-ul n-a fost in stare sa gaseasca un om cu sanse reale la primarie sau daca a fost, poate, la un moment dat, I-a facut vant .Dreapta la Olt este o rusine si uite cum judetul va ramane in continuare rosuuuu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.