Acasă Actualitate Andrei Iordache, rămas bun… Drum bun!

Andrei Iordache, rămas bun… Drum bun!

410

Andrei Iordache se desparte de proiectul său de suflet: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta alege să plece de la spital în condiţiile pe care acesta le va explica auditoriului din zona media, în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie a.c., în sala de conferinţe a SJU Slatina.

Andrei Iordache a fost manager al SJU Slatina din februarie 2012, iar în perioada cât acesta a ocupat funcţia de manager, spitalul a cunoscut adevărate schimbări şi modernizări. Dintre acestea amintim: modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe şi extinderea acesteia, la sfârşitul anului 2012, schimbarea aspectului holurilor spitalului, un RMN nou, oferind, astfel, servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă. Pe lângă modernizările şi schimbările din interiorul clădirilor, şi curtea a beneficiat de schimbări de aspect. S-au demolat vechile punctele de acces, două construcţii vechi, s-a refăcut zona verde, dar şi o piaţetă.

 În mandatul său au fost angajaţi cei mai mulţi medici tineri: 60. Proiectele de viitor ale lui Andrei Iordache, de poimâine încolo. Mâine, doar bilanţul de la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.