Acasă Administrație O scânteie, la prima şedinţă din 2016 a Consiliului Local Slatina. Nu...

O scânteie, la prima şedinţă din 2016 a Consiliului Local Slatina. Nu a explodat nimic

736

7 ianuarie 2015, prima şedinţă de consiliu local pe anul 2016, după ultima din 28 decembrie 2015. Consilierii au avut, pe ordinea de zi, de votat proiectul de hotărâre: „Aprobare program şi alocare suma de 600.000 lei pentru organizarea manifestării „Slatina, dragostea mea”,

ediţia a XI–a în perioada 20 – 24 ianuarie 2016. Suma alocată acestei manifestări este de 600.000. Din această sumă se vor plăti organizările de seri artistice, gale de premiere a superlativelor locale cu distincţii şi burse, a campionilor şi a seniorilor. Punctul culminant va fi pe 24 ianuarie, când, după ce vor participa cu sufletul la ceremonia de Ziua Unirii Mici, de la statuia domnitorului A. I. Cuza, oamenii se vor îndrepta cu mintea şi cu trupul către porţiile de sarmale – pregătite de autorităţi. Apoi, pe Esplanada din Slatina, cetăţenii vor asista la un concert care va încheia perioada de sărbătoare a municipiului Slatina, care, anul acesta, împlineşte 468 de ani de la prima atestare documentară.

Consilierul local Cosmin Ciorei, din partea UNPR, a cerut scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, deoarece documentul nu se regăsea pe site-ul primăriei şi nici nu îi fusese pus la dispoziţie cu trei zile înainte de şedinţă, conform legii. Cu toate acestea, proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor locali.

1 COMENTARIU

  1. Sa specificăm si faptul ca 3 consilieri locali vin foarte rar pe la ședințe ( Alina Păunescu , Floricu Sorin si Mariana Matei ). Dacă doamna Paunescu e pe teren înțelegem ; dacă Floricu e la table înțelegem ; dacă Matei e ocupată cu limbile in cur la MAN si Oprescu înțelegem , dar nu înțelegem ce au in cap cei de la primărie de nu ii trimit acasă !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here