Acasă Actualitate Demisie bombă în Consiliul Județean…

Demisie bombă în Consiliul Județean…

489
 
 
Un gest deloc previzibil. Florinel Bobicu, director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Oltul”, și-a anunțat demisia din funcția ocupată la această structură de interes public, afiliată Consiliului Județean Olt.
 
Surse care confirmă gestul acestuia din locul unde demisia a fost înregistrată, dau ca sigură înlocuirea sa de o persoană aflată în afara instituției. Alte surse confirmă faptul că acesta se va dedica profesional SC. RUPIAH SRL., acolo unde administrează afacerea vizată de numeroase anchete ale DNA, soția acestuia, Geanina.
Din păcate, în fruntea Asociației, performanțele manageriale ale lui Bobicu au fost, cel puțin, mediocre. A.D.I. „OLTUL” nu este acea societate de interes public pe care o așteaptă locuitorii județului Olt. O seamă de primari, conducători de localități, membri ai acestei structuri, fie au decis să se retragă din ea, fie sunt nemulțumiți de statutul de membru.
 
Rămâne de văzut ce va numi Consiliul Județean aici: un profesionist sau un pulifrici!

3 COMENTARII

  1. Ofertă de muncă! Selectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

  2. Se implinesc anul acesta 68 de ani de cand, amenintat cu uciderea a 1.000 de studenti arestati pentru demonstratiile desfasurate impotriva regimului comunist şi aflandu-se in Palatul Elisabeta inconjurat de trupele inarmate Tudor Vladimirescu ale guvernului Groza, Regele Mihai a fost fortat sa abdice.
    In 1947, Romania ramasese singura monarhie din blocul rasaritean. Dupa abdicarea regelui Mihai la 30 decembrie 1947, comunistii au proclamat in aceeasi zi instaurarea Republicii Populare Romane, iar pe 13 aprilie 1948 a fost promulgata noua constitutie republicana Aceasta pana la 21 august 1965, cand a fost adoptata o noua constitutie care proclama Republica Socialista Romania. In decembrie 1989, am fost ultimii din blocul rasaritean care ne-am eliberat (am fost eliberati ?) de comunism,dar nu am scapat de comunisti, cand s-a revenit la numele de Romania, dar pastrandu-se forma de guvernamant republica (constituţia din 1991, revizuita în 2003).De fapt si de drept,Majestatea Sa Regele Mihai I este Suveranul Romaniei,deoarece in 1947 nu s-a tinut seama de Constitutia din 1923.
    Cei 26 de ani de republica postdecembrista, in care fosti comunisti sau oameni din esalonul doi comunist au condus tara cu metehnele lor vechi, nu au reusit schimbari profunde pozitive (comparati realizarile acestor 26 de ani cu realizarile perioadei de 23 de ani de monarhie 1918-1940). Au fost retrocedate partial unele proprietati, dar nu a fost retrocedata forma de guvernamant, monarhia constitutionala. Dezideratul enuntat mai sus este departe de a fi atins. Oamenii traiesc prost, in marea lor majoritate.Salariul minim pe economie este cel mai mic din Europa. In cei 28 de ani de republica postdecembrista avem o clasa politica corupta si imbogatita peste noapte din banul public.PSD este promotorul coruptiei din Romania..
    Ce putem face noi, romanii, ca Romania să reziste în aceasta lume nedreapta ? Cum putem atinge dezideratul enuntat mai sus? Cum putem scapa de comunism si de comunistii vopsiti in democrati pentru totdeauna? Cine poate dirija şi superviza acest proces greu, de refacere morala a societatii si de integrare în lumea civilizata? De modernizare, dar cu pastrarea traditiilor moral crestine? Eu cred ca doar un Rege, intr-o monarhie constituţională. Uitati-vă la Regatul Unit si la celelalte monarhii din Europa (si din lume). Cand ai soareci, aduci pisica. Caand ai comunisti, aduci monarhia.Anul 2016 este anul monarhiei…Dumnezeu sa binecuvanteze Coroana Romaniei,Familia Regala si Neamul Romanesc!

  3. Stimabile domn Alin Dorobantu ,
    Din nefericire sau din obisnuita pentru dumneavoastra , faceti afirmatii in absoluta necunostinta de cauza. Singura afirmatie corecta din tot articolul este caracterul deloc previzibil al plecarii mele. In rest , aberatii. Sa explic celor care isi vor pierde timpul sa citeasca micul dumneavoastra „articol”:
    1. Nu am plecat prin demisie ci prin acordul partilor
    2. Structura pe care o parasesc NU este afiliata Consiliului Judetean , deoarece este ONG .In acest sens va recomand sa mai cititi din cand in cand cate o lege-doua. S-ar face multa lumina…
    3. Plecarea mea nu poate avea caracter de „bomba” in Consiliul Judetean deoarece- vezi punctul 2 . Si pana la urma , plecarea unuia „cel putin mediocru” nu poate fi considerata o bomba , nu-i asa ? Sau poate aveti alta scara de valori…
    Pentru a nu va mai extenua „sursele” va cofirm eu ca da, voi activa in cadrul sc Rupiah , lucru pe care l-as fi spus oricui m-ar fi intrebat – dumneavoastra nefiind unul dintre acestia…De altfel am comunicat acest fapt colegilor mei de la ADI Oltul din libera intentie .
    Cat despre partea cu prestatia mea la nivel de cel putin mediocru , va provoc sa scrieti un articol in care sa expuneti experienta , calificarea si cunostintele dumneavoastra intr-un astfel de domeniu , calitati care va permit sa apreciati intr-un fel sau altul o prestatie a altuia intr-un astfel de domeniu. Altfel va puteti astepta la un proces de calomnie , nu credeti?
    Sau faceti cumva parte din categoria celor care spun despre un medic sau altul ca e „prost” dar ei n-au habar de medicina ? Ca daca acceptam asta ca o normalitate atunci si eu care nu am habar de jurnalism pot spune despre dumneavoastra ca sunteti o catastrofa jurnalistica. Dar nu fac acest lucru pentru ca bunul simt nu-mi permite sa judec ceva ce nu cunosc.
    Totusi , pentru publicul care se osteneste sa citeasca -si nu pentru dumneavoastra pentru ca este inutil- precizez ca asociatia pe care am condus-o din pozitia de director executiv a finalizat fara probleme implementarea unui proiect de pionierat pentru Romania pentru monitorizarea calitatii apelor uzate , cu fonduri europene , in valoare de aprox. 6 mil. eur. Pentru alte realizari pe bune si nu doar cantate puteti sa contactati oricand Asociatia .
    Pentru ca „A.D.I. „OLTUL” nu este acea societate de interes public pe care o așteaptă locuitorii județului Olt ” nu va pot spune decat ca este adevarat din cel putin 2 motive :
    1. A.D.I. „Oltul” NU ESTE o societate
    2.Cu rare exceptii locuitorii invocati de dumneavoastra din pacate habar nu au de existenta noastra deci de unde asteptari ? Uite , de exemplu chiar acum imi vine in minte un ignorant dintre cei care habar nu au despre ce este vorba si scrie despre treaba asta … nu-mi amintesc numele. Poate faceti dumneavoastra un apel la „surse” sa aflati ?
    Oricum , Asociatia a iesit ea demult inaintea asteptarilor publicului si a facut si cu certitudine va mai face actiuni si lucruri utile societatii . Totul este ca cineva sa mai faca si informari publice fara a cere si „ceva ” pentru acest lucru. Acest „ceva ” va trezeste amintiri cumva ?
    Cat despre numirea pe care urmeaza sa o faca Consiliul Judetean , va ramane bineinteles mult si bine de vazut , pentru ca nu CJ va numi ci Consiliul Director al Asociatiei care , inca o data , NU ESTE AFILIAT sau subordonat in niciun fel CJ OLT sau oricarei alte institutii administrative publice ! Si in final , da , primari au fost sunt si probabil vor mai fi nemultumiti . Bine ar fi fost sa dati exemple concrete si sa spuneti si de ce sunt nemultumiti insa acest lucru inseamna informare corecta , ori scopul articolului nu poate fi asta nu-i asa? Unde mai puneti domnule Dorobantu ca asta ar implica chiar activitate de jurnalist , deplasari , comunicare…
    Cnad veti publica nemultumirile si pe cei nemultumiti va asigur ca va voi da raspunsurile corecte . Totul este sa va informati mai inainte de a scrie ceva.
    Astept cu nerabdare ca , in virtutea dreptului la replica la a carui respectare va obliga legea presei , sa publicati acest raspuns al meu in aceleasi conditii de grafica si paginatie web sau letric in care a fost publicat articolul dumneavoastra intitulat „Demisie bombă în Consiliul Județean…” Voi fi foarte atent la respectarea acestei prevederi legale si va informez asupra intentiei de a parcurge toti pasii legali necesari pentru a va obliga sa va conformati legii . Va multumesc de pe acum pentru intelegere si va asigur ca nu voi accepta vreodata sa fiu „carne de tun” pentru presa de nici un fel si nici nu am intentia de a cumpara articole favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.