Acasă Actualitate Domnișoara Ana, de la PNL. O mitocănie!

Domnișoara Ana, de la PNL. O mitocănie!

145
 
Există, în toate, o explicație. Cel mai probabil, secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, stă prea mult pe lângă copreședintele organizației județene, Gigel Sorinel Știrbu. Altfel, nu se explică comportamentul feudal pe care aceasta îl folosește în exercitarea atribuțiilor funcției pe care se află astăzi. În mod normal, un partid politic e o structură liberă, cu ușile deschise, și nu un vagon de metrou care nu pleacă din stație decât cu portierele închise de către mecanicul locomotivei.
Într-o postare-invitație, la o conferință de presă a unui M.B., diva de la PNL Slatina anunță ora de începere a conferinței: 13.00. Iar invitații pot intra în sediu începând cu ora 12.30. Carevasăzică, până atunci PNL Slatina e închis bine pe dinăuntru. Nu care cumva să vină cineva să se intereseze cum poate deveni membru și cum poate sprijini inițiative liberale pentru Slatina.
Și când te gândești că M.B. și Ana Maria Ciaușu vor să câștige alegerile 2016, îți vine să… stai acasă! Din păcate, domnul Gigel nu va vedea niciodată aceste mărunțișuri legate de transformarea liberalismului de la Slatina într-o pășune privată pe care au ajuns să pască și câinii.
Altfel, cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă, Ziarul de Olt îi dorește domnișoarei Ana de la PNL liniște, înțelepciune și multă baftă, în loc de brad frumos împodobit!

3 COMENTARII

  1. Învinge-ți suspiciunea și alătură-te echipei noastre! Vei avea posibilitatea să-ți suplimentezi venitul lunar, desfășurând o activitate simplă, la calculator. Un curs gratuit trimis prin email te va învăța pas cu pas cum să câștigi bani, muncind acasă. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

  2. Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.