Acasă Actualitate 4 decembrie 2003, ziua în care vedea lumina tiparului primul număr al...

4 decembrie 2003, ziua în care vedea lumina tiparului primul număr al ZIARULUI DE OLT

85
 
 
Istoria se repetă: ziarele apar pe bandă rulantă, nu se ştie numărul lor. Aşa se întâmpla la sfârşitul secolului XIX, se întâmpla la începutul anilor ’90 şi se întâmplă acum on-line.
 
Ziarul de Olt nu s-a conformat noului val şi editează ediţii tipărite. Tiparul nu va muri atâta timp cât este voinţă şi respect faţă de presa clasică. Deşi, în 2013, Ziarul de Olt are şi o variantă on-line: www.ziaruldeolt.ro – unul dintre site-urile cu cea mai bogată activitate. Tot anul 2013 este şi unul în care paginile Ziarului de Olt au prins culoare, existând pagini full color. Au trecut 12 ani, 12 ani în care, număr de număr, cititorii fideli au putut fi la curent cu cele mai importante informaţii, comentarii, analize, editoriale. 12 ani în care poate cea mai importantă perioadă politică, din 1990 încoace, a fost relatată aşa cum a fost văzută. 12 ani de dăruire pentru jurnalism şi pentru cititori şi respectând acelaşi standard al jurnalismului. De 12 ani, Ziarul de Olt scrie în paginile de istorie ale Slatinei şi ale judeţului Olt.
 
Ziarul de Olt merge mai departe, mai departe decât putem vedea. La ceas aniversar, mulţumim tuturor celor care citesc Ziarul de Olt, celor care au lucrat la Ziarul de Olt, celor care au fost mereu aproape de Ziarul de Olt şi tuturor pentru care Ziarul de Olt înseamnă ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.