Acasă Actualitate Spiritul Crăciunului, de Ziua Naţională. Primăria va pune în funcţiune iluminatul festiv,...

Spiritul Crăciunului, de Ziua Naţională. Primăria va pune în funcţiune iluminatul festiv, mâine, pe 1 decembrie

67

Dacă ziua de 1 decembrie este una de sărbătoare, de joc şi voie bună, de ce să nu se încheie într-un mod plin de lumină cplorată şi de spiritul sărbătorilor de iarnă? Anul acesta, Primăria Slatina va pune în funcțiune instalația de iluminat festiv de iarnă, pe 1 decembrie, în jurul orelor 17.30. Municipalitatea a alocat bani pentru achiziționarea de instalații noi, dar şi pentru a face ca Esplanada să arate ca un orăşel al sărbătorilor de iarnă. Astfel, primăria a alocat sume de bani pentru: „diverse traverse conținând fulgi de zăpadă, sfere luminoase, șiruri luminoase cu leduri, țurțuri luminoși în culorile albastru, roșu și alb-cald, 1 buc. brad înălțime patru metri, cinci arcade luminoase (înălțime – 3 metri, lungime – 5 metri), 1 buc. Moș Crăciun etc.”, cum se arată în comunicatul remis de instituţia amintită.

Noile achiziţii de iluminat au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza și pe Esplanadă, acolo unde s-au amenajat Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

1 COMENTARIU

  1. Învață gratuit cum să câștigi bani pe net, muncind acasă! Parcurge un curs format din 12 lecții și vei afla despre ce este vorba. Ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet și cunoștințe minime de lucru cu fișiere pdf și word. Încrederea și perseverența pot să-ți aducă până la 300 de euro lunar. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here