Acasă Actualitate Oltul puternic! Senatorul Șova propus la arestare…

Oltul puternic! Senatorul Șova propus la arestare…

244

 

Șoc, joi 19 noiembrie 2015! Senatorul de Olt, Dan Coman Șova a fost adus cu ochii negri la DNA. Cu mandat, însoțit îndeaproape. Nici la intrare și nici la ieșire din sediul central al Direcției, alesul oltean nu a declarat nimic.
 
În sarcina sa se reține că a pretins și primit 100 de mii de euro de la un denunțător, pentru trafic de influență. Un contract de asistență juridică cu o firmă de avocatură, comisionat la greu de Șova. La câteva ore după audiere, șeful DNA l-a sesizat pe procurorul general pentru a cere încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului de Olt.
În Parlamentul României, Dan Șova a fost votat în 2012 de 32.297 de alegători, într-un colegiu în care se regăsesc localitățile urbane: Drăgănești-Olt și Corabia, pe lângă alte comune din zona de cuprindere a celor două orașe.
E al doilea senator de Olt care are, săptămâna asta, noi probleme la DNA. După Darius Vâlcov, recent denunțat într-o a treia cauză penală deschisă pe numele acestuia. În județul în care câștigătorii alegerilor din 2012 vorbeau de centură la Slatina, autostradă, locuri de muncă, sisteme de irigații, echitate socială, transparență decizională și deloc despre luare de mită și trafic de influență…
 
Fiți pe fază! La anul este posibil să aveți ocazia să votați din nou! Tot aceleași personaje…

2 COMENTARII

 1. Marian Nicolae ·
  Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

 2. Caut colaboratori pentru publicare anunturi
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
  Cerinte: -necesar calculator
  -conexiune internet
  -rabdare
  -cunostinte minime PC
  -seriozitate
  -perseverenta
  -atentie la detalii
  Nu este necesara experienta.
  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
  Program part-time.Pentrut informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa tu_y_eu@yahoo.com
  Oferim si solicitam seriozitate!In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore!! Multumesc!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here