Acasă Actualitate Exploziv! Acest lucru nu mai poate fi ascuns. Trebuie să ştiţi

Exploziv! Acest lucru nu mai poate fi ascuns. Trebuie să ştiţi

239

A venit vremea în care unele lucruri nu trebuie să mai fie condiţionate de o obligaţie inutilă. De mai bine de o săptămână, românii au un cuvânt de spus, şi anume: NU! Acest lucru va fi spus când ei vor fi întrebaţi dacă mai au un lucru care nu mai serveşte la nimic.

Este vorba despre ambalaje, acele cutii inutile. A fost promulgată o nouă lege: Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje.

Nu trebuie să mai păstram ambalajele. Putem invoca, atunci când un angajat al unui magazin, în special de electronice şi electrocasnice, articolul 16 (8): Se interzice condiţionarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrare a ambalajului. Firma care cere condiţionează garanţia prin faptul că cere ambalajul va fi amendată cu 25.000 de lei dacă nu respectă o nouă lege care a intrat deja in vigoare.

http://lege5.ro/Gratuit/hazdenrqgi/legea-nr-249-2015-privind-modalitatea-de-gestionare-a-ambalajelor-si-a-deseurilor-de-ambalaje

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.