Acasă Economic Investiții în viitor. Recunoașteți calitatea. DELTA ALUMINIU Slatina a inaugurat o nouă...

Investiții în viitor. Recunoașteți calitatea. DELTA ALUMINIU Slatina a inaugurat o nouă capacitate de producție

1202

 

DELTA ALUMINIU și-a început activitatea în România, la Slatina, în 2006, în domeniul aprovizionării cu materie primă pentru extrudare…
 
În cei 10 ani de activitate, firma s-a extins în continuu, ajungând astăzi să fie un producător integrat de profile pentru tâmplărie, profile standard, profile speciale, realizate pentru piața internă, cât și pentu piața externă. Partenerii din străinătate sunt piețe dificile, unde calitatea primează de fiecare dată: Germania, Olanda, Bulgaria, Cehia, Grecia, Serbia și așa mai departe.
Sub deziva firmei – „Recunoaște-ți calitatea!”, DELTA ALUMINIU imprimă standarde precum: calitate, servicii excelente, termene scurte de livrare. În completarea portofoliului de producție, vineri, 13 noiembrie 2015, DELTA ALUMINIU a inaugurat o nouă capacitate de producție, în cadrul proiectului „Amenajare și tehnologizare Hală pentru Extrudarea de Profile de Aluminiu”. Acesta este co-finanțat de Uniunea Europeană prin P.O.R – „Creșterea competitivității economice”.
Investiția reprezintă amenajarea și tehnologizare hală pentru extrudarea de profile de aluminiu. Prin noul sistem productiv, crește gama dimensională de la lățimi de 200 mm până la 330 mm, crescând de asemenea și lungimea produselor extrudate. Toate acestea într-un climat de muncă sigur, ce produce competitivitate pe piața internă și internațională.
Obiectivele asumate din proiect sunt multiple: crește productivitatea muncii, se diversifică gama de produse și extinderea bazei de clienți ai firmei, se crează noi locuri de muncă și crește productivitatea per angajat.
 
La evenimentul de vineri, 13 noiembrie 2015 au participat oficialități locale: Emil Popa – primarul Slatinei, deputatul Emil Moț, vicepreședintele CJ Olt – Pavel Belinski, reprezentanți ai conducerii DELTA, parteneri de pe piața locală, care au susținut punerea în aplicare a proiectului: GRUP PRIMACONS, ELECTRIC TOTAL, C.E.C Bank, cât și alți invitați ai gazdelor de la DELTA.
Performanțele industriale ale noii prese au fost prezentate publicului de către directorul general – Gheorghe Stroică. Managerul proiectului, Alina Bîlteanu a susținut de asemeni un scurt discurs pe seama eforturilor făcute în implementare. Vizibil emoționat a fost, în alocuțiunea sa – Unut Serhan Yazici – CEO DELTA ALUMINIU.
 
* Știre în curs de actualizare
Articolul precedentHai la meci! Dinamo București vine sâmbătă pe „1 Mai”
Articolul următorInter Olt – Dinamo București. Ionel Dănciulescu, meci de retragere acasă, la Slatina

1 COMENTARIU

  1. Este timpul sa inveti ceva nou si de viitor! Inveti cum faci bani pe net! Aici gasesti un curs exceptionat si gratuit, de numai cateva zile, care te invata cu multe detalii cum faci bani pe net! Te-ai hotarat cu seriozitate? Atunci cere acum detalii mai multe la adresa de email: sibnet@usa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here