Acasă Actualitate Tinerii slătineni, solidari cu victimele incendiului din Colectiv

Tinerii slătineni, solidari cu victimele incendiului din Colectiv

225
 
Evenimentul tragic de la clubul Colectiv din Capitală, petrecut vineri seară, în jurul orei 22.30, a emoţionat o ţară întreagă. Şi în Slatina, ca şi în alte oraşe, s-a resimţit o apăsare sufletească, ce a făcut ca oamenii să fie uniţi şi solidari cu durerea pricinuită de incendiul izbucnit într-un local care a devenit, în câteva secunde, un iad pentru majoritatea celor aflaţi la faţa locului.
 
 La noi, gestul a doi tineri slătineni, Alex Berechet şi Bogdan Dumitrescu a fost urmat de aproximativ 200 de semeni, care s-au strâns, cu mic cu mare, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Tineretului, acolo unde au spus o rugăciune, au aprins lumânări şi au format numele clubului în care şi-au găsit sfârşitul 31 de persoane, alte 150 aflându-se în stare gravă prin spitale.
Mai mult, pe pagina de socializare special creată, denumită „Slatina e cu voi! ‪#‎Colectiv‬, tinerii implicaţi în acţiunea din centrul oraşului au postat şi-un scurt mesaj, prin care au dorit să scoată în evidenţă faptul că viaţa merge înainte doar prin solidaritate şi nu prin nepăsare: „Am ales să facem un apel pe Facebook pentru că tragedia din Clubul Colectiv a făcut ca socializarea online să capete alt sens. O mulţime de mesaje de susţinere sunt postate zilnic pe reţeaua de socializare şi, în plus, unii dintre români şi-au pus semn de doliu în locul fotografiilor de profil!”
 
 
N.A. Acțiunea ar fi fost o reușită, numai că a fost declanșată la trei zile după tragedie, iar organizatorii sunt toți membri de vază ai structurii pesediste de la Slatina. Iar în acest caz… credeți, fiecare, ce vreți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.