Acasă Politic Emil Albotă a donat o picătură de viaţă pentru supravieţuitorii de la...

Emil Albotă a donat o picătură de viaţă pentru supravieţuitorii de la clubul Colectiv din Capitală

138
Peste 60 de persoane, membre ale organizaţiilor UNPR din judeţ au donsat sânge, alăturându-se campaniei de donare de sânge necesar pentru salvarea vieţilor celor răniti.
„Organizaţia Judeţeana Olt a Uniunii Naţionale pentru Progresul României se declară profund indignată si indurerată de tragicul eveniment care a avut loc în seara zilei de 30 octombrie in urma caruia 30 de persoane si-au pierdut viata iar alţii se zbat între viaţă şi moarte pe paturile spitalelor. Departe de a politiza acest tragic eveniment şi doar în semn de solidaritate fata de aceşti tineri şi faţă de familiile lor profund încercate, UNPR Olt  raspunde apelului lansat de cadrele medicale şi se alătura campaniei de donare de sânge necesar pentru salvarea vieţilor celor răniţi. În acest sens, organizaţia UNPR Olt a desfăşurat, duminică, o amplă acţiune umanitară, în cursul căreia, au donat sânge. De asemenea, tichetele valorice care se acordă in mod legal în urma acestei actiuni au fost donate şi vor face obiectul unei alte actiuni umanitare. Acţiunea de donare de sânge va continua şi în zilele următoare.
 
Emil Albotă, aproape de răniţi
Ministrul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Emil Albotă, a fost unul dintre uneperişti care a mers pentru a dona sânge, pentru cei care au nevoie de viaţă.
„Durerea, suferinşa şi doliul nu ne lasă indiferenţi. Împreuna cu progresiştii olteni ne-am mobilizat într-o acţiune de donare de sange pentru victimele incendiului din Bucureşti, în speranţa că vom contribui la salvarea tinerilor aflaţi in suferinţă. Solidaritate până la capăt!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.