Acasă Actualitate Poliţia Română reabilitează imaginea Volkswagen. Şi la Olt

Poliţia Română reabilitează imaginea Volkswagen. Şi la Olt

303


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost înnoit parcul auto cu şapte autospeciale Volkswagen Polo. Aceste maşini au fost repartizate poliţiştilor olteni, pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Înnoirea parcului auto este un proiect iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne, şi a debutat în 2014, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost dotat cu trei mijloace de transport destinate muncii operative, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 55 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.

„Autospecialele achiziţionate sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Olt în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.”, se spune în comunicatul de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.