Acasă Politic Sabia lui Dragnea. Florin Iordache îl execută pe Ponta

Sabia lui Dragnea. Florin Iordache îl execută pe Ponta

349

Deputatul Florin Iordache este cel care redactează Noul Cod de Conduită al PSD, prin care adeputatul care a fost promovat de Ponta în campania pentru parlamentare din 2012, îl poate executa, indirect pe premierul României, acelaşi Ponta.

Astfel, membrii partidului, care sunt inculpaţi în dosare de corupţie sau în dosare de infracţiuni grave contra vieţii sau libertăţii persoanelor îşi pierd, de drept, în momentul punerii în mişcare a acţiunii penale, funcţiile de membru al Guvernului sau din conducerea Parlamentului României, după caz. Asta ar duce la decizia ca Ponta să piardă sprijinul politic al PSD, ceea ce duce la plecarea sa de la guvern.

Prin noul cod, membrilor le este interzis să întreprindă atacuri la persoană sau orice gen de atac la viaţa privata a unor persoane, să insulte, să calomnieze, iar critica trebuie să se limiteze la aspectele politice. Într-o frază, pesediştii nu au voie să se comporte ca huliganii, ci să respectele principiile moralităţii. Rezultatele implementării acestui cod le vom vedea în campania de la lcoale din 2016.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.