Acasă Politic Gigele, ia-ți elicopter!

Gigele, ia-ți elicopter!

228
 
 
La PNL situația nu mai e nici măcar explozivă. Pe motiv de sondaj de opinie efectuat la Slatina, totul a sărit în aer. Incapacitatea copreședintelui PNL, Gigel Știrbu, de a gestiona situația, pune membri echipei de la Slatina să se întrebe: ce jocuri face acesta și pentru cine?!
 
Câștigătorul sondajului, un funcționar mărunt din Ministerul Educației, deși PNL-ul nu e la putere, Marius Bălașa nu e nici măcar membru în echipa de conducere de la Slatina. Ceilalți clasați, în ordine: Gabriel Dima Buliteanu, Sorin Brătoi și Marian Căruntu, vor mai departe explicații punctuale pe modul cum a fost organizat sondajul pentru care fiecare a plătit câte 62 de milioane lei vechi. Până la urmă, cu factură fiscală și chitanță.
Nici unul dintre cei trei nu pare dispus să-l susțină pe… „câștigător”. Pe Marius Bălașa. Marea schizmă liberală de la Slatina a început. Autorul ei este Gigel Știrbu. Cel care, tipic, fuge fără să dea explicații și să anunțe public argumentele care ar arăta că sondajul de opinie e corect făcut și nu există niciun dubiu pe seama veridicității sale. În aceste condiții, mai sunt ore până când liberali cu demnitate și coloană vertebrală îi vor cere demisia lui Gigel Sorinel Știrbu. Dintr-o funcție pe care o ocupă în urma unei numiri, nicidecum ales.
Dacă asta și-a propus, să distrugă spiritul de echipă în PNL Slatina, Știrbu poate fi declarat un învingător! A reușit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.