Acasă Actualitate Nimic nu se pierde! Totul se dă la cine trebuie: Florin Bît...

Nimic nu se pierde! Totul se dă la cine trebuie: Florin Bît renovează Poliția Locală Slatina!

1081

 

Ales consilier local pe listele PPDD, acolo unde s-a remarcat printr-o campanie ostilă PSD-ului, Florin Bît a profitat de ordonanța lui Dragnea pentru a deveni social-democrat cu acte în regulă. În consecință, fără nici o activitate vizibilă în interesul cetățenilor, în consiliul local, alesul local s-a apucat să facă mici afaceri prin interpuși.

În prezent, o firmă apropiată de acesta lucrează de zor la Poliția Locală Slatina. Acolo unde a primit o lucrare prin încredințare directă de la executiv. Mai precis, în interiorul clădirii se desfășoară lucrări superficiale de vopsire a pereților și a ușilor. Cea mai frumoasă culoare e maro-ul închis dat ușilor istorice din incintă. Un maro atât de închis care miroase tare înțepător. A vopsea proaspătă, evident. Mai precizăm că ordonatorul de credite al acestor lucrări nu este comandantul Poliției Locale, inimosul Adrian Pop. Altfel, afacerea e minoră, dar… așa au început și cei care sunt mari pe piață astăzi: cu o pensulă, cu o bidinea și cu încredințări directe. În rest, mai trebuie știut că: pentru meritele sale politice, Florin Bît a fost promovat pe o funcție care nu presupune să faci nimic, dar se plătește de la buget. La Parcul Industrial Slatina…

2 COMENTARII

  1. Domnul FB este plin de calitati. Iata cateva:
    1) Este intelectual.
    2) Este economist.
    3) Este adaptabil. In 2009 se inerva cand vedea culoarea rosie ( isi stergea pantofii cu husele scaunelor, „vina acestora” se reducea la culoarea rosie a acestora). Acum e ” rosu” si la vorba si in fapta.

  2. nevasta..este profesor cu catedra intreaga, iar sora lui Bat lucreaza la clubul nautic….apropos bat este incopatibil cu postul de la parcul industrial fiind consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.